MerkenMiscea

Miscea CLASSIC

De professionele keuze voor handhygiëne

De miscea CLASSIC is het eerste systeem in z’n soort waarbij naast water, geheel contactloos, twee vloeistoffen verkregen kunnen worden uit één product. Een nieuw concept wat ervoor gezorgd heeft dat mensen een andere perceptie hebben verkregen ten aanzien van handen- wassen en – desinfecteren. Een uniek product wat is ontstaan dankzij intensief onderzoek naar technische ontwikkelingen en geavanceerde infrarood technologieën.

Perfect voor hygiëne gevoelige gebieden

De combinatie van een touch free kraan met een zeep dispenser maakt het handenwassen comfortabeler, gemakkelijker en efficiënter. De materialen die in contact komen met drinkwater zijn gecertificeerd voor uw veiligheid. Dit model is pefect voor badkamers, gasten wc’s en toiletten in hotels, luchthavens en kantoren. Bij handbediende kranen moet u knoppen op het aanrecht aanraken om de temperatuur van het water aan te passen. Met de Pure W kunt u de temperatuur eenvoudig contactloos aanpassen en nattigheid op het aanrecht voorkomen. De miscea Classic Pure W maakt het mogelijk om tot wel 60% water te besparen zonder dat u op gebruiksgemakken te hoeft te bezuinigen. Een waterstraal rijkelijk voorzien van bubbeltjes zorgt voor een optimale belevenis.

Materiaal
Metaal
RVS
Kleuren
Hoogglans chroom
Afwerking
Geborsteld
Merk informatie

Over Miscea

Miscea biedt unieke systemen die een revolutie teweeg hebben gebracht in de manier waarop mensen dagelijks hun handen wassen en desinfecteren. Miscea is de eerste sensor kraan ter wereld die naast water, ook zeep en handalcohol contactloos uitgeeft. Het gebruik van hightech sensortechnologie en ledverlichting maakt dat het systeem zeer intuïtief en ergonomisch in gebruik […]

Video's bij deze collectie

Miscea CLASSIC how to use
Miscea CLASSIC Pure W and Pure S

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Miscea Productcatalogus

Brochure

Miscea CLASSIC

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden