MerkenMiscea

Miscea KITCHEN

De complete trouch free 3-IN-1 sensor kraan

Het miscea KITCHEN systeem is ‘s-werelds eerste echt volledige multifunctionele touch-free keukenmengkraan. Het combineren van twee dispensers en een kraan in een uniek en eenvoudig te bedienen systeem; hygiënisch en opgeruimd.

Perfect voor een schone & hygiënisch keuken

Als u gebruikt maakt van geïntegreerde zeep- en desinfectans dispensers heeft u geen aparte dispensers meer nodig. Hierdoor heeft u veel minder schoonmaakwerk en geen zeepresten meer op het werkblad. Miscea systemen zijn voorzien van de meest geavanceerde sensortechnologie en de meest betrouwbare en gevoelige sensorkranen op de markt.

Materiaal
Metaal
Kleuren
Hoogglans chroom
Merk informatie

Over Miscea

Miscea biedt unieke systemen die een revolutie teweeg hebben gebracht in de manier waarop mensen dagelijks hun handen wassen en desinfecteren. Miscea is de eerste sensor kraan ter wereld die naast water, ook zeep en handalcohol contactloos uitgeeft. Het gebruik van hightech sensortechnologie en ledverlichting maakt dat het systeem zeer intuïtief en ergonomisch in gebruik […]

Video's bij deze collectie

Miscea KITCHEN

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Miscea KITCHEN

Brochure

Miscea Productcatalogus

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden