MerkenMiscea

Miscea LIGHT

Snel. Schoon. Eenvoudig.

De miscea LIGHT productlijn is een sensor gestuurde kraan met een geïntegreerd dispensersysteem om, zonder de kraan aan te raken, vloeistoffen te kunnen uitgeven voor het beste hygiëne resultaat en een hoog gebruikscomfort. Door het toepassen van duurzame en solide sensor technologie kan de miscea LIGHT gemakkelijk en snel zeep en water uitgeven voor het efficiënt schoonmaken van de handen.

Stijlvolle en verlaag uw onderhouds- en schoonmaakkosten

Manueel bediende kranen verbruiken veel water. Met de sensor gestuurde kranen van miscea kan men een besparing realiseren van 60 tot 70 procent. Minder waterverbruik zorgt ook voor minder kosten op het gebied van verwarming van het water en afvoerkosten. Voor meer gebruiksgemak en comfort, heeft miscea LIGHT een ingebouwde zeepdispenser met een inhoud van 2 l. Doordat de zeep uit de kraan komt belanden overtollige druppeltjes direct in de wasbak en worden weggespoeld zodra u water uit de kraan neemt.

Materiaal
Metaal
Kleuren
Hoogglans chroom
Merk informatie

Over Miscea

Miscea biedt unieke systemen die een revolutie teweeg hebben gebracht in de manier waarop mensen dagelijks hun handen wassen en desinfecteren. Miscea is de eerste sensor kraan ter wereld die naast water, ook zeep en handalcohol contactloos uitgeeft. Het gebruik van hightech sensortechnologie en ledverlichting maakt dat het systeem zeer intuïtief en ergonomisch in gebruik […]

Video's bij deze collectie

Miscea LIGHT

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Miscea LIGHT

Brochure

Miscea Productcatalogus

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden