MerkenVectair Systems

Vectair Ecoshell

Stijlvolle non-aerosol geuroplossing

De stijlvolle universele EcoShell®-luchtverfrisser is een oplossing waarmee veel verschillende omgevingen goed tot hun recht komen en die bovendien vrij is van aerosolen.

De EcoShell®-luchtverfrisser maakt gebruik van ons revolutionaire Clip and go, clip and throw™-ontwerp, heeft een sterke geurimpact en kan gemakkelijk worden vervangen met slechts één fitting. Het ontwerp in de vorm van een ‘schelp’ zorgt ook voor een hoogwaardige uitstraling voor verschillende locaties en toepassingen.

Alleen natuurlijke luchtstroom nodig

EcoShell® kan worden gebruikt in een groot aantal verschillende toepassingen, zoals slaapkamers van hotels, ventilatieopeningen van airconditioning, woningen, kantoren, enz. en verbetert de omgeving. EcoShell® is een geursysteem gemaakt van flexibel EVA dat alleen een natuurlijke luchtstroom nodig heeft om te werken, zonder batterijen of stroom. Het is vloeistof- en lekvrij en is een non-aerosol geursysteem. EcoShell® is volledig recycleerbaar, heeft geen afvalproblemen en is vrijgesteld van VOC's. Het gebruikt geen externe energiebron of drijfgassen.

Video's bij deze collectie

Vectair Systems Eco Shell® | Non-Aerosol Luchtverfrisser

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Vectair Ecoshell

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden