CitroenAir primeur

Samen met Vectair introduceren we de revolutionaire EcoShell® luchtverfrisser!

De stijlvolle en universele EcoShell® luchtverfrisser van Vectair biedt flexibele geuropties met de revolutionaire Clip en go, clip en throw™-technologie. EcoShell® biedt drie unieke geuren: Bergamot & sandelhout, kiwi & grapefruit & zeezout en bamboe. Het enige dat nodig is, is de luchtstroom om de EcoShell te laten werken.

De gebogen openingen en interne luchtgeleidingen zorgen voor een optimale geurafgifte en betere geurverdeling. Door het grote interne oppervlak geeft de EcoShell® een hoogwaardige geur af in de hele ruimte.

Een unieke geuroplossing voor verschillende locaties

EcoShell® luchtverfrisser is vrij van aerosolen, heeft een kindveilige geurkern, is VOC-vrijgesteld, volledig recyclebaar en goedkoop in gebruik.
Er zijn geen batterijen nodig voor de Ecoshell® en de unit kan aan bijna elk oppervlak worden bevestigd.

Ook overtuigd raken? Maak nu een afspraak voor een geurdemonstratie bij uw bedrijf

Wij zijn zelf al overtuigd door dit product en komen graag bij u langs voor een demonstratie. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op om een afspraak te plannen.

(verplichte velden zijn met een * gemarkeerd)

Meer informatie over de EcoShell®

Alle informatie over EcoShell® luchtverfrisser is in een brochure opgenomen. Download de brochure en lees alles over deze stijlvolle, revolutionaire geuroplossing. Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden, of om een afspraak te maken waarbij we het product op locatie aan u kunnen demonstreren.

Bent u eenmaal overtuigd, dan kunt u het product ook bestellen in de merkshop van Vectair.

EcoShell® Air-Freshener (UK)

Download op de Vectair pagina