Warning: Undefined array key 0 in /usr/share/nginx/citroenair/nl/wp-content/themes/citroenair/single-video.php on line 12

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /usr/share/nginx/citroenair/nl/wp-content/themes/citroenair/single-video.php on line 12
NieuwsbriefNieuwsbrief

Miscea CLASSIC how to use

Miscea CLASSIC how to use

Deze video laat u zien hoe u de belangrijkste functies van de miscea CLASSIC kraan kunt gebruiken.

De miscea CLASSIC is het eerste sensorkraansysteem in zijn soort ter wereld dat water en een combinatie van twee andere vloeibare producten kan doseren met behulp van geavanceerde sensortechnologie – het is het nieuwe en unieke concept dat de manier waarop mensen handen wassen en ontsmetten heeft veranderd.

Door het combineren van de functies van een waterkraan met twee dispensers, heeft de miscea CLASSIC het handen wassen handiger en efficiënter gemaakt. In plaats van afzonderlijke kranen en dispensers, kunt u nu gemakkelijk alles ontvangen wat u nodig hebt van één systeem en ook de watertemperatuur volledig aanraakvrij aanpassen.

Het miscea CLASSIC systeem is niet alleen een prijswinnend systeem, maar ook een levensvatbare en effectieve oplossing voor professionals die een hogere standaard in hygiëne eisen. Toch is het elegant in ontwerp en eenvoudig genoeg om in elk bedrijf of huis te worden gebruikt.

Brochures bij deze video

Collecties bij deze video