De juiste afvalbakken voor uw bedrijf

Welkom bij CitroenAir, uw deskundige partner voor sanitaire oplossingen. Als toonaangevende leverancier in de branche zijn we niet alleen trots op ons brede assortiment sanitaire producten, maar ook op onze bekwaamheid in het leveren van uitstekend advies en maatwerkoplossingen. Als specialist in sanitair groothandel richten we ons op duurzame relaties, met de garantie dat u zelfs na 10 jaar nog steeds volledig tevreden bent over onze samenwerking.

Waarom kiezen voor CitroenAir afvalbakken?

 • Verscheidenheid en Kwaliteit: Ontdek ons uitgebreide aanbod aan afvalbakken, van open modellen tot zelfsluitende varianten en bakken in diverse maten. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en functionaliteit te verzekeren.
 • Maatwerk en Expertise: Vertrouw op onze diepgaande kennis en ervaring om u te voorzien van afvalbakken die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften en de esthetiek van uw ruimte.
 • Toegewijde Service: Geniet van onze klantgerichte benadering met snelle reactietijden, persoonlijk advies en een team dat altijd klaarstaat om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk onze afvalbakken op onze shop

Waarom zijn afvalbakken essentieel voor uw bedrijf?

Afvalbakken zijn een onmisbaar element in het handhaven van netheid en efficiëntie binnen uw bedrijf. Onze afvalbakken bieden niet alleen een praktische oplossing voor afvalbeheer, maar zijn ook een blijk van uw toewijding aan netheid en aandacht voor het milieu.

 • Hygiëne en netheid: Kies uit ons assortiment van hygiënische afvalbakken, waaronder zelfsluitende modellen en bakken met pedaalbediening, om uw ruimtes schoon en ordelijk te houden.
 • Efficiëntie en milieuvriendelijkheid: Beperk uw ecologische voetafdruk met onze duurzame afvalbakken. Kies voor modellen die gemakkelijk te reinigen zijn en bijdragen aan een effectief afvalbeheersysteem.
 • Design en functionaliteit: Verfraai uw ruimte met onze stijlvolle afvalbakken, die niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk. Perfect voor ruimtes waar uitstraling belangrijk is.
 • Betrouwbaarheid en onderhoudsgemak: Ga voor onze robuuste, onderhoudsvriendelijke afvalbakken die een langdurige prestatie garanderen. Ideaal voor locaties met veel bezoekers, waar betrouwbare en eenvoudig te onderhouden oplossingen vereist zijn.

Assortiment afvalbakken van CitroenAir

Open afvalbakken

Ruimtebesparend en hygiënisch, onze open afvalbakken zijn een praktische keuze voor elk bedrijf. Ideaal voor plaatsen waar snel en eenvoudig afval weggegooid moet worden.

Bekijk de open afvalbakken op onze shop

Voet/kniebediening afvalbakken

Onze afvalbakken met voet- of kniebediening bieden een handsfree oplossing voor hygiënisch afvalbeheer. Perfect voor drukbezochte ruimtes waar hygiëne voorop staat.

Bekijk de voet/kniebediening afvalbakken op onze shop

Klapdeksel afvalbakken

Stijlvol en functioneel, onze afvalbakken met klapdeksel combineren gemak met hygiëne. Een elegante keuze voor kantoren, hotels en andere representatieve ruimtes.

Bekijk de klapdeksel afvalbakken op onze shop

Zelfsluitende afvalbakken

Kies voor gemak en hygiëne met onze zelfsluitende afvalbakken, ontworpen om de verspreiding van geuren en bacteriën te minimaliseren. Ideaal voor sanitaire ruimtes en keukens waar netheid essentieel is.

Bekijk de zelfsluitende afvalbakken op onze shop

Bij CitroenAir begrijpen we dat de keuze voor de juiste handdrogers meer is dan alleen een praktische beslissing; het is een investering in de gezondheid, het comfort en de tevredenheid van uw klanten en medewerkers. Ons assortiment aan innovatieve en stijlvolle handdrogers is zorgvuldig samengesteld om niet alleen aan uw huidige behoeften te voldoen, maar ook om vooruit te lopen op toekomstige trends en vereisten in sanitair.

Advies/informatie

U heeft een merk in overweging en zou deze graag willen zien met daarbij een stukje advisering.

 • Productinformatie
 • Prijsaanvraag / offerte
 • Montage en Installatie

Afspraak maken

U wilt graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

 • Afspraak maken
 • Videochat afspraak
 • Productdemonstratie