Over ons

Samenwerken

Branches waarmee CitroenAir samenwerkt:

  • Architecten

  • Interieurbouwers

  • Installateurs

  • Vastgoedbeheer

CitroenAir is specialist, adviseur en leverancier van sanitaire voorzieningen voor de professionele markt. Met het grootste aanbod sanitaire kwaliteitsproducten en accessoires, staan we garant voor duurzaamheid, gebruikersgemak en een verrassend mooie uitstraling. In Nederland en heel Europa.

Samenwerken met CitroenAir

Advies en informatie

Heeft u vragen m.b.t. advies of installatie?

Advies en informatie

Afspraak maken

Heeft u vragen m.b.t. advies of installatie?

Afspraak maken

Goed advies, de beste kwaliteitsproducten en een uitstekende service

Dat is waar onze focus ligt. We ondersteunen klanten in kleine en grote projecten, overleggen samen de beste productkeuze en leveren voor, tijdens en na oplevering een uitstekende service. Zodat ze niet alleen vandaag, maar ook over 10 jaar nog steeds dik tevreden zijn over de samenwerking met CitroenAir

Uitblinkers in maatwerk,project- en productadvisering

Waar CitroenAir is ontstaan als groothandel voor sanitair accessoires met een sterk dienstverlenend karakter, is de focus van het bedrijf inmiddels opgeschoven naar de huidige rol als ‘adviserende toeleverancier’.

Nog steeds zijn accessoires voor de sanitaire ruimte hierbij het uitgangspunt, echter liggen de kracht en de kansen in de markt nu meer op het gebied van dienstverlening en het leveren van maatwerkoplossingen.

Afspraak maken