Bobrick Touch Free multi-toevoer zeepdoseersysteem

Merken 23 december 2022 CitroenAir

Het automatische Multi-Feed Soap Dispensing System is ontworpen voor drukbezochte faciliteiten en voedt maximaal zes automatische foam- of vloeibare handzeep dispensers. Het van bovenaf te vullen Multi-Feed Soap Reservoir heeft een tank van 6 liter, waardoor de dispensers niet meer vaak bijgevuld hoeven te worden, waardoor de onderhoudstijd en -kosten dalen; Gebruikt bulkzeep voor aanzienlijke kostenbesparingen van 80% of meer ten opzichte van eigen cartridges; Maakt onderhoud eenvoudig met LED-indicatoren op de vulpoort, zodat onderhoud weet wanneer onderhoud nodig is.

De touch free sensor van de automatische zeepdispenser vermindert het risico van kruisbesmetting voor de klant en is beschikbaar voor foam – of vloeibare handzeep; gepolijst chroom, 304 roestvrij staal uitloop, weerspiegelt de ontwerpcontinuïteit met andere toiletaccessoires en sanitair.

Selecteer het reservoir en vervolgens foamzeep of vloeibare handzeep.

B-820 Multi-Feed Zeepreservoir en
B-820-248 foamzeepdispenser of
B-820-258 dispenser voor vloeibare handzeep

Gevoed door een 6V AC-adapter die bij elke Multi-Feed Soap Reservoir en Soap Dispenser wordt meegeleverd. Optionele batterij verkrijgbaar, bestel onderdeelnr. 824-241. Voor stopcontacten die niet compatibel zijn met Amerikaanse stekkers, bestel onderdeelnr. 3974-58.

Opmerkingen van de ontwerper:

Multi-Feed Zeepreservoir en Zeepdispensers worden apart besteld en geleverd.
Zeepdispenser past in een opening van 2,54 cm in diameter.
Voor de vulopening van het reservoir is een opening met een diameter van 6.0325 cm nodig.
Maximale montagedikte is 3,81 cm

Bekijk de brochure

Meer informatie over het Automatische multi-toevoer zeepdoseersysteem vind u in deze brochure

Brochure

Bobrick Automatisch multi-toevoer zeepdoseersysteem EN

Merk informatie

Over Bobrick

De lijn sanitaire accessoires van Bobrick is een verrijking. Een complete lijn, van alle denkbare dispensers tot grepen en afvalbakken. Eindelijk een design dat níet in elk gebouw staat. De zorg die u aan de esthetische details van gebouwen besteedt, ziet u terug in de sanitaire ruimte. Dat is een kwestie van architectuur. Het typeert […]