Bobrick B-820 automatisch multi-feed zeepdoseersysteem voor drukbezochte projecten/faciliteiten nu beschikbaar

Merken 23 december 2022 CitroenAir NL

Het nieuwe automatische multi-toevoer zeepdispensersysteem, ontworpen voor drukbezochte gebouwen. Het zeepreservoir met bovenvulling en grote capaciteit voedt tot zes automatische schuim- of vloeibare zeepdispensers en biedt de volgende voordelen:

  • Arbeidsbesparing: Het multi-feed zeepreservoir voorkomt het frequent bijvullen van afzonderlijke dispensers. Bovendien waarschuwt de indicator voor een laag zeepniveau op de vulopening het personeel wanneer er bijgevuld moet worden, zodat het bedrijf niet onder de toonbank hoeft te kijken of het risico loopt dat de zeep opraakt.
  • Zeepbesparing: Gebruikt niet-merkgebonden bulkzeep voor aanzienlijke kostenbesparingen van 80% of meer ten opzichte van merkgebonden cartridges.
  • Aanraakvrij: Elektronische activering vermindert het risico van kruisbesmetting voor klanten.

Het automatische Multi-Feed Soap Dispensing System van Bobrick is ontworpen voor drukbezochte faciliteiten en voedt maximaal zes automatische foam- of vloeibare handzeep dispensers. Het van bovenaf te vullen Multi-Feed Soap Reservoir heeft een tank van 6 liter, waardoor de dispensers niet meer vaak bijgevuld hoeven te worden, waardoor de onderhoudstijd en -kosten dalen; Gebruikt bulkzeep voor aanzienlijke kostenbesparingen van 80% of meer ten opzichte van eigen cartridges; Maakt onderhoud eenvoudig met LED-indicatoren op de vulpoort, zodat onderhoud weet wanneer onderhoud nodig is.

De touch free sensor van de automatische zeepdispenser vermindert het risico van kruisbesmetting voor de klant en is beschikbaar voor foam – of vloeibare handzeep; gepolijst chroom, 304 roestvrij staal uitloop, weerspiegelt de ontwerpcontinuïteit met andere toiletaccessoires en sanitair.

Selecteer het reservoir en vervolgens foamzeep of vloeibare handzeep.

B-820 Multi-Feed Zeepreservoir en
B-820-248 foamzeepdispenser of
B-820-258 dispenser voor vloeibare handzeep

Gevoed door een 6V AC-adapter die bij elke Multi-Feed Soap Reservoir en Soap Dispenser wordt meegeleverd. Optionele batterij verkrijgbaar, bestel onderdeelnr. 824-241. Voor stopcontacten die niet compatibel zijn met Amerikaanse stekkers, bestel onderdeelnr. 3974-58.

Bekijk de brochure

Meer informatie over het Automatische multi-toevoer zeepdoseersysteem vind u in deze brochure.

Brochure

Bobrick Automatisch multi-toevoer zeepdoseersysteem

Montage

Meer informatie over de montage van het automatische multi-toevoer zeepdoseersysteem vind u in deze PDF.

Brochure

Instructies voor de installatie van Bobrick B-820

BOB Touchless Brochure-web
Merk informatie

Over Bobrick

Bobrick Washroom Equipment, Inc. is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van commerciële sanitairproducten, zoals zeepdispensers, handdrogers... Meer lezen »