Ontdek de beste sanitaire merken voor uw bedrijf

Merken 2 mei 2024 CitroenAir NL

Bij het creëren van een schone en gastvrije werkomgeving is de keuze van sanitaire voorzieningen van vitaal belang. Bij CitroenAir begrijpen we de behoefte aan hoogwaardige producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook voldoen aan de esthetische en hygiënische eisen van moderne bedrijven. Daarom hebben we een zorgvuldig geselecteerde verzameling van de beste sanitaire merken samengesteld om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Innovatieve technologie

Dyson is een vooraanstaande naam op het gebied van innovatieve technologieën voor handdrogers en luchtzuiveringssystemen. Met geavanceerde luchtstroomtechnologieën bieden Dyson-handdrogers een snelle en efficiënte droogervaring, terwijl Dyson-luchtzuiveraars automatisch verontreinigingen in de lucht detecteren en verwijderen. Door te kiezen voor Dyson, kiest u voor geavanceerde oplossingen die niet alleen de hygiëne verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere en gezondere werkomgeving voor uw bedrijf. Ontdek vandaag nog de innovatieve mogelijkheden van Dyson en ervaar zelf het verschil dat ze kunnen maken.

Bekijk Dyson

Waterbesparende oplossingen:

CONTI+ richt zich op waterbesparing en hygiëne met een breed scala aan sanitaire producten, waaronder kranen, zeepdispensers en toiletafvalsystemen. Door innovatieve technologieën te combineren, biedt CONTI+ efficiënte oplossingen die niet alleen water besparen, maar ook bijdragen aan een schonere en duurzamere werkomgeving voor uw bedrijf. Kies voor CONTI+ en maak een positieve impact op het milieu terwijl u geniet van hoogwaardige sanitaire voorzieningen.

Bekijk CONTI+

Duurzaamheid en stijl

Bobrick is een toonaangevende fabrikant van sanitaire producten, bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van toiletaccessoires, handdrogers en sanitaire wanden. De producten van Bobrick combineren functionaliteit met esthetische aantrekkingskracht, waardoor ze een ideale keuze zijn voor moderne bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid en stijl. Kies voor Bobrick en voeg een vleugje elegantie toe aan uw sanitaire voorzieningen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en functionaliteit.

Bekijk Bobrick

Laboratorium- en gezondheidszorgomgevingen

BROEN-LAB biedt hoogwaardige kraantechnologieën die speciaal zijn ontworpen voor laboratorium- en gezondheidszorgomgevingen, waar precisie en hygiëne van het grootste belang zijn. Met geavanceerde ontwerpen en materialen voldoen de producten van BROEN-LAB aan de strengste normen en bieden ze betrouwbare prestaties in kritische omgevingen. Kies voor BROEN-LAB en verzeker uzelf van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de unieke eisen van laboratoria en gezondheidszorgfaciliteiten.

Bekijk Broen-Lab

Scandinavisch design:

d line is een symbool van Scandinavisch design, waarbij functionaliteit en esthetiek samenkomen. De sanitaire accessoires van d line zijn niet alleen elegant, maar ook duurzaam. Met hun strakke lijnen en minimalistische ontwerpen voegen d line-producten een vleugje moderne elegantie toe aan elke ruimte. Kies voor d line en geniet van sanitaire accessoires die niet alleen stijlvol zijn, maar ook langdurige kwaliteit bieden voor uw bedrijf.

Bekijk d line

Naast de eerder genoemde merken biedt CitroenAir nog veel meer, met een breed scala aan oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons assortiment omvat producten van gerenommeerde merken zoals Geesa, HEWI, Koala Kare, KWC, Ophardt Hygiene en Proox, om er maar een paar te noemen. Bekijk al onze merken en zie welke het beste bij uw bedrijf past!

Bekijk alle merken

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste sanitaire merken/producten? Neem contact op met CitroenAir

Het kiezen van de juiste sanitaire merken en producten voor uw bedrijf kan een uitdagende taak zijn, gezien het brede scala aan opties en de verschillende behoeften van elk bedrijf. Gelukkig staat CitroenAir klaar om u te helpen bij het navigeren door dit proces en de perfecte oplossingen te vinden die aansluiten bij uw specifieke vereisten.

Of u nu op zoek bent naar milieuvriendelijke opties, stijlvolle en duurzame accessoires, of gespecialiseerde producten voor laboratoria en gezondheidszorgomgevingen, ons deskundige team staat voor u klaar om advies op maat te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van een schonere, veiligere en comfortabelere werkomgeving voor uw bedrijf.

Contact