Wij zijn tijdens de zomervakantie gesloten van maandag 5 augustus t/m vrijdag 9 augustus!!

Waarom een Geesa zeepdispenser een slimme investering is

Nieuws 16 juni 2023 CitroenAir NL

Als u op zoek bent naar slimme investeringen die de efficiëntie, het imago en de tevredenheid van zowel uw medewerkers als klanten bevorderen, dan is het de moeite waard om Geesa zeepdispensers te overwegen. Geesa is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen op het gebied van sanitaire voorzieningen. In dit artikel zullen we de redenen bespreken waarom Geesa zeepdispensers een slimme investering zijn voor uw bedrijf.

Kwaliteit en duurzaamheid

Geesa staat bekend om de uitmuntende kwaliteit van zijn producten. De zeepdispensers van Geesa worden vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, die bestand zijn tegen intensief gebruik en langdurige blootstelling aan water en andere elementen. Door te investeren in Geesa zeepdispensers kunt u erop vertrouwen dat u producten van duurzame kwaliteit heeft, die weinig onderhoud vereisen en op de lange termijn kostenbesparend zijn.

Hygiëne en gezondheid

In een bedrijfsomgeving is hygiëne van het grootste belang. Geesa zeepdispensers zijn speciaal ontworpen om optimale hygiëne te waarborgen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor het risico op verspreiding van ziektekiemen en bacteriën wordt geminimaliseerd. Dit is vooral van belang in omgevingen zoals ziekenhuizen, restaurants en kantoren, waar veel mensen regelmatig gebruikmaken van de zeepdispensers.

Professioneel en stijlvol ontwerp

Het imago van uw bedrijf speelt een essentiële rol bij het aantrekken van klanten en het behouden van een professionele uitstraling. Geesa zeepdispensers zijn voorzien van een elegant en eigentijds ontwerp dat bijdraagt aan de algehele uitstraling van uw bedrijfsruimte. Of u nu kiest voor een strakke, minimalistische dispenser of een meer klassiek ontwerp, Geesa biedt een breed scala aan opties die perfect aansluiten bij de stijl van uw bedrijf.

Gemakkelijke installatie en onderhoud

Geesa zeepdispensers zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze worden geleverd met duidelijke installatie-instructies en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Bovendien zijn ze eenvoudig bij te vullen en te onderhouden. Dit bespaart tijd en moeite voor uw medewerkers en zorgt ervoor dat de zeepdispensers altijd operationeel zijn, zonder dat er kostbare tijd verloren gaat aan het bijvullen van wegwerpflessen.

Milieuvriendelijk

Als bedrijf wilt u ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Geesa zeepdispensers bieden een milieuvriendelijke oplossing in vergelijking met wegwerpflessen of verpakkingen. Door te investeren in zeepdispensers van Geesa vermindert u de hoeveelheid plastic afval die anders zou worden gegenereerd door het gebruik van wegwerpflessen. Bovendien kunnen Geesa zeepdispensers worden bijgevuld met navulverpakkingen, waardoor de hoeveelheid verpakkingsafval verder wordt verminderd. Door te kiezen voor Geesa zeepdispensers, laat uw bedrijf zien dat het zich inzet voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

 

Collecties met Geesa zeepdispensers

Geesa Wynk

De Geesa Wynk-collectie straalt natuurlijke schoonheid uit met organische vormen en tijdloze elegantie. Elk accessoire, inclusief de zeepdispenser, combineert strakke lijnen en subtiele curves. Deze veelzijdige collectie past in diverse badkamerstijlen en voegt natuurlijke charme toe. Met haar geraffineerde en organische vormen geeft de Wynk-serie een tijdloze elegantie aan elke badkamer. Van tandenborstelhouder tot handdoekhaakje en zeepdispenser, de Wynk-collectie biedt diverse opties. Elk item, inclusief de zeepdispenser, combineert functionaliteit en esthetiek voor dagelijks gebruik en stijl in de badkamer. Transformeer je badkamer tot een oase van natuurlijke schoonheid met de harmonie van strakke lijnen en subtiele curves van de Geesa Wynk-collectie.

Geesa Shift

Geesa Shift biedt tijdloze en iconische badkameraccessoires voor persoonlijke ontwerpen. Het veelzijdige stijlplatform maakt unieke concepten mogelijk met verschillende kleuren, materialen en 3D-patronen. Duurzaam en geschikt voor intensief gebruik, zelfs in hotels en cruiseschepen, met 15 jaar garantie en stevige constructie. Verkrijgbaar in RVS geborsteld, brushed metal black, brushed gold, chroom en zwart voor een persoonlijke uitstraling. Kies voor Geesa Shift en creëer een stijlvolle en functionele badkamer met oog voor detail en duurzaamheid.

Geesa Public Area

Geesa Public Area biedt zorgeloze accessoires voor openbare ruimtes met een focus op duurzaamheid, tijdloos design en gebruiksgemak. Het uitgebreide assortiment is speciaal ontworpen voor publieke omgevingen en naadloze integratie. De producten passen bij diverse interieurstijlen en bieden langdurige kwaliteit. Duurzaamheid staat centraal met onverwoestbare materialen die intensief gebruik kunnen weerstaan. Geesa streeft naar betrouwbare en functionele oplossingen zonder concessies aan design of kwaliteit. Vertrouw op Geesa Public Area voor accessoires die perfect passen in openbare ruimtes, met tijdloos design, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Geesa Opal

De Geesa Opal-collectie combineert ronde en rechthoekige vormen in een tijdloos design. Het kenmerkende zwevende coverontwerp voegt speelsheid toe aan de luxueuze uitstraling. Verkrijgbaar in RVS geborsteld, brushed metal black, brushed gold, chroom en zwart, biedt elke kleurvariant een unieke stijl. De brushed metal black-afwerking geeft een stoere en stijlvolle uitstraling, terwijl brushed gold luxe en elegantie uitstraalt. De brushed stainless steel-afwerking zorgt voor een eigentijdse look. De zwarte variant voegt een gedurfd element toe, terwijl chroom fris en tijdloos is. Met Geesa Opal kun je jouw badkamer perfect afstemmen op je persoonlijke smaak, of je nu kiest voor stoer, luxueus, eigentijds, gedurfd of fris en clean.

Het investeren in Geesa zeepdispensers, als sanitair specialist, is een verstandige keuze voor uw bedrijf. De kwaliteit, duurzaamheid, hygiëne en stijlvolle ontwerpen van Geesa producten dragen bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijfsruimte en zorgen voor een prettige en hygiënische omgeving voor uw medewerkers en klanten. Daarnaast bieden Geesa zeepdispensers, als sanitair specialist, gemakkelijke installatie, onderhoud en dragen ze bij aan een duurzame toekomst door de vermindering van plastic afval. Met een RVS reiniger zorg je voor de optimale onderhoud. Kies voor Geesa zeepdispensers, als sanitair specialist, en maak een slimme investering voor uw bedrijf op lange termijn.