Campagne

Geurbeleving

De juiste geurbeleving voor uw bedrijf

Ontdek bij CitroenAir, uw sanitair specialist, de perfecte oplossing voor geurbeheersing in sanitaire ruimtes. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan luchtverfrissers van topmerken zoals Vectair Systems en mediQo-line, die bekend staan om hun innovatieve benaderingen in geurtechnologie. Deze merken zijn toegewijd aan het onderzoeken van de nieuwste commerciële luchtgebruikstechnologieën, met als doel het creëren van frisse en hygiënische sanitaire ruimtes door middel van geavanceerde geurcontrole.

Assortiment luchtverfrissers van uw sanitair specialist CitroenAir

Luchtverfrissers zonder batterij

Onze luchtverfrissers zonder batterij bieden een duurzame oplossing voor geurbeheersing, perfect voor kleinere of minder drukke sanitaire ruimtes.

Bekijk de luchtverfrissers zonder batterij op onze shop

Automatische luchtverfrissers met batterij

Geniet van constante frisheid met onze automatische luchtverfrissers, ideaal voor drukbezochte sanitaire ruimtes waar een continue geurbeheersing essentieel is.

Bekijk de luchtverfrissers met batterij op onze shop

Krachtige spuitbus luchtverfrissers voor directe geurverwijdering

Voor een snelle oplossing tegen ongewenste geuren, kies onze krachtige spuitbus luchtverfrissers, die onmiddellijke verfrissing bieden met slechts één druk op de knop. Bekijk onze Krachtige Spuitbus Luchtverfrissers

Bekijk de krachtige spuitbussen op onze shop

Urinoirmatjes met geurbeheersing van Vectair Systems

Voor een hygiënische en fris ruikende sanitaire ervaring, bieden de Vectair Systems urinoirmatjes een innovatieve oplossing. Deze matjes zijn doordrenkt met een geconcentreerde geur die bij elke spoelbeurt wordt vrijgegeven, zodat uw urinoirs langdurig fris blijven ruiken.

Bekijk de urinoirmatjes op onze shop

Waarom kiezen voor Luchtverfrissers van de Sanitair Specialist CitroenAir?

 • Geavanceerde geurbeheersingstechnologie: Profiteer van onze geavanceerde luchtverfrissers voor een optimale geurbeleving in de sanitaire ruimte.
 • Breed assortiment voor elke behoefte: Of u nu op zoek bent naar een krachtige spuitbus luchtverfrisser of discreet geurbeheer wenst.
 • expertise en persoonlijke service: Als uw sanitair specialist, bieden wij niet alleen producten aan, maar ook deskundig advies.

Bekijk onze luchtverfrissers op onze shop

Het Belang van effectieve geurbeheersing in sanitaire ruimtes

Een aangename geurbeleving is cruciaal voor het handhaven van een schone en uitnodigende atmosfeer in uw sanitaire ruimtes. Onze luchtverfrissers dragen bij aan het welzijn van gebruikers en versterken de positieve perceptie van uw bedrijf.

 • Langdurige Frisheid en Klanttevredenheid: Zorg voor een blijvend frisse geur met onze luchtverfrissers, die speciaal ontworpen zijn voor effectieve geurverwijdering en -controle in sanitaire ruimtes.
 • Milieuvriendelijke opties: Kies voor duurzaamheid met onze luchtverfrissers zonder batterij, die een milieubewuste keuze vertegenwoordigen voor uw bedrijf.
 • Stijlvolle en discrete oplossingen: Onze luchtverfrissers zijn niet alleen functioneel maar ook ontworpen om discreet te integreren in de esthetiek van uw sanitaire ruimtes.

Bij CitroenAir, uw sanitair specialist, begrijpen we het belang van een optimale geurbeleving voor het comfort en de tevredenheid in sanitaire ruimtes. Ons uitgebreide assortiment luchtverfrissers is zorgvuldig samengesteld om aan uw specifieke behoeften te voldoen, met de garantie van kwaliteit en effectiviteit. Ontdek onze geavanceerde oplossingen en zorg voor

Advies/informatie

U heeft een merk in overweging en zou deze graag willen zien met daarbij een stukje advisering.

 • Productinformatie
 • Prijsaanvraag / offerte
 • Montage en Installatie

Afspraak maken

U wilt graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

 • Afspraak maken
 • Videochat afspraak
 • Productdemonstratie