Haardroger voor uw bedrijf

Welkom bij CitroenAir. Uw sanitair groothandel, waar wij ons inzetten om uw sanitaire ruimte te voorzien van de meest stijlvolle en functionele haardrogers op de markt. Of u nu een elegante haardroger nodig heeft voor hotelkamers of een duurzame oplossing zoekt voor zwembaden, CitroenAir heeft een ruim assortiment aan haardrogers die naadloos aansluiten bij uw behoeften.

Ons aanbod

Voor zwembaden

Ontdek onze waterbestendige haardrogers, ideaal voor het gebruik in vochtige omgevingen zoals zwembaden. Duurzaam, veilig en efficiënt.

Voor zwembaden

Voor hotelkamers

Kies uit ons assortiment van compacte en stijlvolle haardrogers die perfect passen in elke hotelkamer, bieden uw gasten een luxe ervaring.

Voor hotelkamers

Waarom kiezen voor CitroenAir haardrogers?

 • Topmerken en Hoogwaardige Kwaliteit: Ontdek onze brede selectie aan haardrogers van toonaangevende merken. Elk model belooft superieure prestaties en duurzaamheid/
 • Duurzaamheid en Stijl: Ga voor onze haardrogers en draag bij aan een duurzamere wereld door het verminderen van papierafval.
 • Deskundig Advies en Op Maat Gemaakte Oplossingen: Vertrouw op onze expertise om de perfecte haardroger te vinden die aansluit bij de specifieke eisen van uw sanitaire ruimte.

Bekijk onze haardrogers op onze shop

Het Belang van Haardrogers in Sanitaire Ruimtes

In het hart van een schoon en gastvrij sanitair milieu, bieden haardrogers een onmisbare functie die verder gaat dan enkel het drogen van handen. Ze vormen een cruciaal onderdeel van de sanitaire infrastructuur, met meerdere voordelen die bijdragen aan hygiëne, gebruiksgemak, en duurzaamheid.

 • Bevordering van Hygiëne en Gezondheid: Haardrogers bieden een hygiënische oplossing voor het drogen van handen, cruciaal voor het voorkomen van de verspreiding van bacteriën en virussen. In tegenstelling tot handdoeken of papieren handdoekjes, die kruisbesmetting kunnen veroorzaken, zorgen haardrogers voor een contactloze, veilige manier om handhygiëne te handhaven.
 • Duurzaamheid en Milieubescherming: Door het gebruik van haardrogers verminderen we de afhankelijkheid van papieren handdoekjes, wat leidt tot een significante vermindering van afval en een lagere ecologische voetafdruk. Dit ondersteunt sanitaire ruimtes in hun streven naar duurzaamheid en draagt bij aan een groenere planeet.
 • Verbeterde Gebruikerservaring: Een snelle en efficiënte droogervaring verbetert de tevredenheid van de gebruiker aanzienlijk. Haardrogers met moderne designs en geavanceerde technologieën bieden niet alleen prestaties maar ook comfort, met instelbare snelheden en temperatuurinstellingen die aan verschillende voorkeuren voldoen.
 • Kostenbesparing op Lange Termijn: In vergelijking met de voortdurende kosten van papieren handdoeken, vertegenwoordigen haardrogers een eenmalige investering die op lange termijn kostenbesparingen biedt. Met minimale onderhoudsvereisten en duurzame constructies, zijn haardrogers een kosteneffectieve oplossing voor elke sanitaire ruimte.
 • Esthetiek en Ruimte-efficiëntie: Moderne haardrogers zijn ontworpen met een focus op esthetiek, in staat om elke sanitaire ruimte te verfraaien met hun slanke en compacte designs. Ze helpen bij het maximaliseren van de beschikbare ruimte, een essentiële overweging in veel sanitaire omgevingen.

Bij CitroenAir begrijpen we het belang van kwalitatieve en stijlvolle sanitaire oplossingen. Onze selectie haardrogers is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan uw wensen en de behoeften van uw gebruikers, nu en in de toekomst. Bekijk vandaag nog ons aanbod en maak de keuze voor een hygiënische, duurzame en esthetisch aantrekkelijke sanitaire ruimte met de haardrogers van CitroenAir.

Advies/informatie

U heeft een merk in overweging en zou deze graag willen zien met daarbij een stukje advisering.

 • Productinformatie
 • Prijsaanvraag / offerte
 • Montage en Installatie

Afspraak maken

U wilt graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

 • Afspraak maken
 • Videochat afspraak
 • Productdemonstratie