Jashaken voor uw bedrijf

Welkom bij CitroenAir uw sanitair groothandel, waar kleine details een groot verschil maken. Onze selectie van jashaken biedt een praktische en hygiënische oplossing voor het ophangen van jassen en tassen in was- en toiletruimtes, kleedkamers, garderobes, en foyers.

Waarom kiezen voor CitroenAir jashaken?

CitroenAir biedt jashaken die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals RVS, aluminium, en kunststof.

 • Diversiteit in Design: Kies uit verschillende afmetingen, kleuren, en materialen om perfect bij uw interieur of bedrijfsstijl te passen.
 • Inclusieve Opties: Speciale jashaken voor kinderen en mindervaliden, rekening houdend met de behoeften van alle gebruikers.
 • Duurzaamheid en Onderhoud: Eenvoudig te reinigen en te onderhouden voor een langdurige hygiënische oplossing.

Bekijk onze Jashaken op onze shop

Het belang van kwalitatieve jashaken

Jashaken spelen een cruciale rol in het creëren van een uitnodigende, georganiseerde sanitaire ruimte. In veel publieke en privéruimtes worden persoonlijke spullen vaak noodgedwongen op de grond geplaatst, wat niet alleen als onprettig wordt ervaren, maar ook hygiënische bezwaren kan opleveren. Kwalitatieve jashaken bieden een eenvoudige, maar effectieve oplossing voor dit probleem, door een veilige en schone plek te bieden voor het ophangen van jassen, tassen en andere persoonlijke items.

 • Hygiëne en veiligheid: Door gebruikers een plek te bieden om hun bezittingen op te hangen, verminderen jashaken het risico op vuil en verspreiding van bacteriën, wat bijdraagt aan een gezondere omgeving.
 • Efficiënt ruimtegebruik: Vooral in beperkte ruimtes, zoals toiletruimtes of kleine kantoren, bieden jashaken een praktische manier om de beschikbare ruimte efficiënt te gebruiken, zonder dat persoonlijke spullen ruimte innemen op werkplekken of de vloer.
 • Esthetiek en eerste indruk: Een goed georganiseerde ruimte, voorzien van stijlvolle jashaken, kan aanzienlijk bijdragen aan de algehele uitstraling en sfeer van een locatie. Het laat zien dat er aandacht is besteed aan detail en comfort, wat een positieve eerste indruk maakt op bezoekers en medewerkers.
 • Inclusiviteit: Het aanbieden van jashaken op verschillende hoogtes en in verschillende uitvoeringen zorgt ervoor dat kinderen, volwassenen en mindervaliden gemakkelijk en zelfstandig gebruik kunnen maken van deze voorziening, wat de toegankelijkheid van de ruimte vergroot.

Kwalitatieve jashaken van CitroenAir zijn meer dan slechts functionele elementen; ze zijn een integraal onderdeel van het ontwerp en de inrichting van elke ruimte, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle gebruikers en bij te dragen aan een verzorgde en gastvrije omgeving.

Ons aanbod

Dubbele en multi haak

Voor meervoudig gebruik, ideaal voor locaties met veel bezoekers.

Bekijk meer op de shop

Enkele haak

Voor individueel gebruik, perfect voor elke setting.

Bekijk meer op de shop

Kies voor de professionele en georganiseerde garderobe-oplossingen van CitroenAir en laat uw bezoekers en medewerkers zich welkom voelen met een praktische en stijlvolle inrichting. Ontdek ons assortiment jashaken vandaag nog en vind de ideale oplossing voor uw ruimte.

Advies/informatie

U heeft een merk in overweging en zou deze graag willen zien met daarbij een stukje advisering.

 • Productinformatie
 • Prijsaanvraag / offerte
 • Montage en Installatie

Afspraak maken

U wilt graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

 • Afspraak maken
 • Videochat afspraak
 • Productdemonstratie