Campagne

Nooddouche voor binnen

Nooddouche voor binnen uw bedrijf

Als sanitair specialist en toonaangevende leverancier in sanitaire voorzieningen biedt CitroenAir een breed scala aan kwalitatieve producten en op maat gemaakte oplossingen voor de zakelijke en publieke sector. Ons team zet zich dagelijks in om klanten te voorzien van verrassend goede adviezen, de beste kwaliteitsproducten en een uitstekende service, nu en in de toekomst.

Ons aanbod

Oogdouches

Onze oogdouches zijn ontworpen voor een snelle en effectieve spoeling van de ogen, cruciaal bij blootstelling aan schadelijke stoffen. Ze zijn eenvoudig te bedienen en kunnen snel worden geactiveerd om schade aan de ogen te minimaliseren.

Oogdouches

Lichaamdouches

Deze douches bieden een onmiddellijke en krachtige spoeling over het gehele lichaam. Met een eenvoudige trek aan de stang wordt een royale waterstroom geactiveerd, essentieel voor het spoelen van chemicaliën of andere schadelijke stoffen van de huid.

Lichaamdouches

Combinatiedouches

Onze combinatiedouches bieden een geïntegreerde oplossing door zowel oog- als lichaamdouches in één systeem te combineren. Dit zorgt voor een complete spoeling in noodsituaties, waarbij zowel ogen als lichaam snel en efficiënt behandeld kunnen worden.

Combinatiedouches

Nooddouche Accessoires

 • Veiligheidssymbolen: Duidelijke markeringen die de locatie van nooddouches aangeven, essentieel voor snelle reactie in noodsituaties.
 • Wandbevestigingselementen en wandsteunen: Stevige bevestigingsmiddelen die zorgen voor een veilige en stabiele installatie van nooddouches aan de muur.
 • Thermostaten: Precisie-instrumenten die de watertemperatuur reguleren, essentieel voor het bieden van een veilige en comfortabele spoeling.

Nooddouche Accessoires

Waarom Kiezen voor CitroenAir Nooddouches

 • Expertise en Ervaring: Onze deskundigen zijn voortdurend bezig met het volgen van de nieuwste producten, technieken en toepassingen om u te voorzien van innovatieve en betrouwbare nooddouche voor binnen.
 • Flexibiliteit: Wij begrijpen de urgentie. Met onze vlotte bereikbaarheid en ruime voorraad garanderen wij een snelle levering van nooddoucheaccessoires en -onderdelen.
 • Samenwerking: Wij geloven in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten en partners, waarbij uw veiligheid en tevredenheid onze prioriteit zijn.

Bekijk hier onze nooddouches op onze shop

Waarom is de nooddouche voor binnen uw bedrijf belangrijk

Het waarborgen van de veiligheid op de werkplek is niet alleen een wettelijke verplichting, maar het is ook een fundamentele verantwoordelijkheid van elk bedrijf jegens zijn werknemers. Nooddouche voor binnen spelen een vitale rol in deze veiligheidsvoorzieningen, vooral in omgevingen waar het risico op ongevallen met gevaarlijke stoffen aanwezig is. De aanwezigheid van goed functionerende nooddouches kan van onschatbare waarde zijn tijdens een incident. Hier zijn enkele redenen waarom nooddouche voor binnen onmisbaar zijn:

 • Directe Reactie op Ongevallen: In geval van blootstelling aan schadelijke stoffen, bieden nooddouches een onmiddellijke mogelijkheid om het getroffen gebied te spoelen, waardoor de impact van het contact aanzienlijk wordt verminderd.
 • Beperking van Verwondingen en Gevolgschade: Het snelle gebruik van een nooddouche voor binnen kan de ernst van brandwonden, chemische blootstellingen of andere verwondingen aanzienlijk verminderen, en daarmee ook de gevolgschade en hersteltijd.
 • Naleving van Veiligheidsvoorschriften: Het hebben van de juiste nooddouchevoorzieningen is niet alleen een teken van zorg voor werknemers, maar het zorgt ook voor naleving van nationale en internationale veiligheidsnormen en -regelgevingen.
 • Versterking van het Veiligheidsbewustzijn: De aanwezigheid van nooddouches benadrukt het belang dat een bedrijf hecht aan veiligheid en gezondheid op de werkplek, waardoor een cultuur van veiligheidsbewustzijn wordt bevorderd.
 • Bescherming tegen Financiële Risico’s: Door te investeren in de juiste veiligheidsvoorzieningen zoals nooddouches, kan een bedrijf zichzelf beschermen tegen mogelijke rechtszaken of financiële verliezen als gevolg van werk gerelateerde ongevallen.

Als sanitair groothandel begrijpen we het belang van snelle, effectieve reactie in noodsituaties. Onze nooddouches zijn ontworpen met het oog op uw veiligheid en conformiteit. Neem vandaag nog contact op met onze experts voor een persoonlijk advies en zorg ervoor dat uw bedrijf is uitgerust met de beste nooddoucheoplossingen die de markt te bieden heeft.

Advies/informatie

U heeft een merk in overweging en zou deze graag willen zien met daarbij een stukje advisering.

 • Productinformatie
 • Prijsaanvraag / offerte
 • Montage en Installatie

Afspraak maken

U wilt graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

 • Afspraak maken
 • Videochat afspraak
 • Productdemonstratie