Campagne

Sanitaire hygiëne

Sanitaire hygiëne CitroenAir

CitroenAir is toonaangevend in het verstrekken van geavanceerde sanitaire hygiëneproducten, innovatieve hygiëne-accessoires en navulopties voor bedrijven, zorginstellingen en openbare ruimtes in Nederland en heel Europa. Wanneer u zoekt naar ‘geïntegreerde hygiëne-oplossingen’ of ‘betrouwbare sanitaire hygiëne voor bedrijven’, is CitroenAir uw eerste keuze; wij bieden niet alleen producten, maar een complete hygiëne-ervaring.

Ons aanbod

Dispensers

Hoogwaardige dispensers voor uw sanitaire ruimte

Dispensers voor uw bedrijf

Toiletbrilreiniger

Toiletbrilreiniger, zodat uw sanitaire ruimte voldoet aan de sanitaire hygiëne

Toiletbrilreiniger voor uw bedrijf

Hygiëne afvalbakken

Hygiëne afvalbakken voor elk sanitaire ruimte die past bij uw bedrijf.

Hygiëne afvalbakken voor uw bedrijf

Uitmuntendheid in kwaliteit, service en innovatie in sanitaire hygiëne

Bij CitroenAir staat ‘klantgerichte sanitaire service’ centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van deskundig advies, het leveren van producten van topkwaliteit en het bieden van uitstekende service. Onze missie gaat verder dan het voldoen aan de basisbehoeften; wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten, waarbij uw tevredenheid over onze ‘duurzame hygiëneproducten’ en ‘persoonlijke hygiëne-diensten’ ook op de lange termijn centraal staat.

Kennis, maatwerk en langdurige partnerschappen in sanitaire hygiëne

CitroenAir, uw ‘partner in professionele hygiëne-oplossingen’, zet zich in om de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sanitaire hygiëne bij te houden. Ons team van deskundigen biedt ‘op maat gemaakte hygiëne-adviezen’, perfect afgestemd op uw unieke behoeften, en staat bekend om zijn snelle en betrouwbare service, essentieel voor het snel leveren van ‘geavanceerde dispensers en hygiëneproducten’.

Bekijk onze producten op de shop

Innovatieve en duurzame oplossingen voor uw sanitaire hygiëne behoeftes

Als uw ‘adviseur in sanitaire hygiëne biedt CitroenAir niet alleen producten, maar ook op maat gemaakte oplossingen. Onze diepgaande kennis van de markt stelt ons in staat om te anticiperen op ’toekomstige trends in sanitaire hygiëne’, en om oplossingen te bieden die uw verwachtingen niet alleen voldoen, maar ook overstijgen.

Proactief partnerschap voor optimale sanitaire hygiëne

Als sanitair groothandel zijn we gespecialiseerd in ‘proactieve hygiëne-consultancy’. Wij geloven in het actief bijdragen aan de hygiëneprocessen van onze klanten. Door regelmatig contact, actief te luisteren en door te vragen, begrijpen we uw behoeften tot in detail en bieden we oplossingen die naadloos aansluiten bij uw ‘specifieke hygiëne-eisen’

Waar kwaliteit en service samenkomen

Kiezen voor CitroenAir betekent kiezen voor een partner die niet alleen een ‘breed assortiment hygiëneproducten’ op voorraad heeft, maar ook uitblinkt in het leveren van ‘maatwerk sanitaire hygiëne’ en adviserende diensten. We zijn er trots op dat we met onze kwaliteitsproducten, diepgaande expertise en toewijding aan service de hygiëne van uw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Laat CitroenAir uw partner zijn in het streven naar ‘uitmuntendheid in sanitaire voorzieningen‘. Ontdek hoe onze ‘geïntegreerde hygiëne-oplossingen’, accessoires en diensten uw organisatie kunnen transformeren. Wij staan klaar om u te voorzien van ‘innovatieve

Advies/informatie

U heeft een merk in overweging en zou deze graag willen zien met daarbij een stukje advisering.

  • Productinformatie
  • Prijsaanvraag / offerte
  • Montage en Installatie

Afspraak maken

U wilt graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

  • Afspraak maken
  • Videochat afspraak
  • Productdemonstratie