Urinoir voor uw bedrijf

Als sanitair groothandel begrijpen we hoe belangrijk de inrichting en functionaliteit van sanitaire ruimtes zijn voor de algemene ervaring binnen elke faciliteit. Daarom bieden wij een breed scala aan urinoirs en toiletten die niet alleen esthetisch aangenaam zijn maar ook voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en hygiëne.

Ons aanbod

Urinoir en toiletten

Ontworpen voor efficiëntie en comfort, met aandacht voor waterbesparing en gebruiksgemak. Robuuste constructie gecombineerd met modern design, geschikt voor elke sanitaire ruimte.

Urinoir en toiletten

Waarom kiezen voor CitroenAir urinoir?

Bij CitroenAir zetten we in op kwaliteit en innovatie. Onze urinoirs en toiletten zijn vervaardigd uit robuust roestvrij staal, wat zorgt voor duurzame, eenvoudig te reinigen oppervlakken die bijdragen aan een schone uitstraling van uw toiletvoorzieningen.

 • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor maximale levensduur.
 • Hygiëne: Gemakkelijk te reinigen oppervlakken ondersteunen een hygiënische omgeving.
 • Design: Een lichte en vriendelijke uitstraling die elke sanitaire ruimte verbetert.

Bekijk onze urinoirs op onze shop

Het belang van kwalitatieve urinoirs en toiletten

De keuze voor hoogwaardige urinoir en toiletten is cruciaal voor het waarborgen van een optimale hygiëne en gebruikerservaring in sanitaire ruimtes. Deze sanitaire voorzieningen spelen een sleutelrol in de dagelijkse functionaliteit en esthetiek van badkamers in openbare gelegenheden, kantoren, horeca, en onderwijsinstellingen.

 • Bevorderen van hygiëne: Urinoir en toiletten van topkwaliteit, zoals die aangeboden door CitroenAir, zijn ontworpen met gladde, gemakkelijk te reinigen oppervlakken die de ophoping van bacteriën en vuil minimaliseren. Dit is essentieel voor het handhaven van een gezonde omgeving en het voorkomen van de verspreiding van ziektes.
 • Duurzaam watergebruik: Efficiënte urinoir en toiletten dragen bij aan het verminderen van het waterverbruik, een belangrijke overweging voor milieubewuste faciliteiten die streven naar duurzaamheid en verlaging van operationele kosten.
 • Verbeterde gebruikerservaring: Het installeren van moderne, gebruiksvriendelijke urinoir en toiletten verhoogt het comfort en de tevredenheid van de gebruiker. Een goed ontworpen sanitaire ruimte met kwalitatieve voorzieningen kan de algehele perceptie van een locatie aanzienlijk verbeteren.
 • Esthetische waarde: Naast functionaliteit, bieden de nieuwste ontwerpen in roestvrijstalen urinoir en toiletten een visuele aantrekkingskracht die bijdraagt aan een schone, moderne uitstraling van de badkamer.
 • Lange levensduur: Investeren in hoogwaardige sanitaire objecten van CitroenAir betekent ook kiezen voor producten met een lange levensduur, waardoor de noodzaak voor frequente vervangingen of reparaties afneemt.

Kiezen voor CitroenAir betekent kiezen voor een partner die kwaliteit, duurzaamheid en design hoog in het vaandel draagt. Ontdek hoe onze urinoir en toiletten uw sanitaire ruimtes kunnen transformeren en bijdragen aan een betere ervaring voor elke gebruiker.

Bij CitroenAir zijn we toegewijd aan het leveren van de beste sanitaire oplossingen die voldoen aan uw behoeften en de verwachtingen van uw bezoekers overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te ontdekken over ons aanbod en hoe wij u kunnen helpen de perfecte sanitaire ruimte te creëren.

Advies/informatie

U heeft een merk in overweging en zou deze graag willen zien met daarbij een stukje advisering.

 • Productinformatie
 • Prijsaanvraag / offerte
 • Montage en Installatie

Afspraak maken

U wilt graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

 • Afspraak maken
 • Videochat afspraak
 • Productdemonstratie