Babymedi® babyverschoontafels: Design, kwaliteit en maximale hygiëne voor sanitaire ruimten

Babymedi® babyverschoontafels: Design, kwaliteit en maximale hygiëne voor sanitaire ruimten

Ontdek de eersteklas Babymedi-bybyverschoontafel die is ontworpen voor commerciële ruimtes. Neem deel aan deze videotour terwijl we de complete serie laten zien: horizontaal, verticaal en kleuren zwart, wit en RVS.

We benadrukken het moderne en elegante ontwerp, dat samen met de grote verscheidenheid aan afwerkingen ervoor zorgt dat deze babyverschoontafels perfect en probleemloos kunnen worden geïntegreerd in elke sanitaire ruimte. Alsof dat nog niet genoeg is, bieden de Babymedi van Mediclinics de mogelijkheid om in de muur verzonken te worden, waardoor meer doorzichtige en minimalistische sanitaire ruimten ontstaan.

Maximale hygiëne omdat het de enige is die dubbele bescherming biedt aan baby’s en hun ouders, waardoor het de meest hygiënische luierwisselaar op de markt is:
1. Deze baby-wisselstations zijn voorzien van een ionisator (“Ion Hygienic” technologie) die virussen en bacteriën neutraliseert door negatieve ionen uit te zenden die ze inactiveren, waardoor ze vrij blijven van deze micro-organismen die schadelijk zijn voor de gezondheid van de baby.
2. Biocote® antimicrobieel additief, gebaseerd op ionzilvertechnologie, is ingebed in het eigen oppervlak en bevordert een gemakkelijke reiniging en vermindert de groei van geurveroorzakende en vlekken veroorzakende microben.

Hoogste kwaliteit omdat hij is gemaakt van materialen van topkwaliteit, waarbij aan het kleinste detail is gedacht, zoals de verstelbare nylon veiligheidsgordel en snelsluiting en de haken die helpen om de spullen bij de hand te houden. Dit alles met het oog op het maximale comfort, welzijn en veiligheid van de kleintjes en hun ouders. Om hun kwaliteit te garanderen, zijn de BabyMedi® babyverschoontafels gecertificeerd volgens de normen EN 12221-1 en EN 12221-2.

BabyMedi® babyverschoontafels bieden een zeer hoog niveau van veiligheid en netheid en zijn de ideale oplossing voor openbare ruimten zoals winkelcentra, luchthavens, openbare gebouwen, kinderopvangcentra, enz. Modellen die geschikt zijn voor drukbezochte faciliteiten met een hoge sterkte en duurzaamheid.

Brochures bij deze video

Brochure

Mediclinics Catalogue edition 28

Collecties bij deze video