Campagne

wastafelkranen

De juiste wastafelkranen voor uw bedrijf

Bij CitroenAir, uw betrouwbare sanitair groothandel, begrijpen we het belang van kwalitatief hoogwaardig badkamer sanitair in openbare, semi-openbare en commerciële omgevingen. Ons uitgebreide assortiment aan wastafelkranen, waaronder zelfsluitende kranen, elektronische kranen en eengreepsmengkranen, is zorgvuldig geselecteerd om aan de veelzijdige behoeften van moderne wasruimtes te voldoen. Als expert in sanitaire oplossingen bieden wij innovatieve producten die water- en energiebesparing bevorderen, terwijl ze betrouwbaar comfort en veiligheid garanderen.

Waarom CitroenAir voor uw badkamer sanitair?

 • Efficiënte water- en energiebesparing: Onze geavanceerde wastafelkranen zijn specifiek ontworpen om in drukbezochte ruimtes de verspilling van water en energie te verminderen.
 • Divers en hoogwaardig assortiment: Als vooraanstaande sanitair groothandel bieden wij een breed scala aan opties.
 • Betrouwbare veiligheid en hygiëne: Onze wastafelkranen combineren betrouwbare technologieën met optionele functies zoals hygiënische spoelingen en thermische desinfectie.

Bekijk onze wastafelkranen op onze shop

Het belang van slimme wastafelkranen in hedendaagse badkamer sanitair

In het huidige tijdperk, waarin duurzaamheid en hygiëne centraal staan, spelen slimme wastafelkranen een cruciale rol in de inrichting van badkamer sanitair. Deze geavanceerde kranen, beschikbaar bij CitroenAir, uw deskundige sanitair groothandel, bieden niet alleen een verfijnde touch aan elke badkamer, maar dragen ook bij aan het verantwoord gebruik van water en energie. Hun automatische of touch-free functionaliteit vermindert het risico op kruisbesmetting en bevordert een veilige en hygiënische omgeving voor alle gebruikers.

Voordelen van slimme wastafelkranen:

 • Optimale hygiëne: Door het elimineren van de noodzaak om de kraan fysiek aan te raken, minimaliseren slimme wastafelkranen de verspreiding van bacteriën en virussen. Dit is vooral belangrijk in drukbezochte openbare en commerciële badkamers, waar de gezondheid en veiligheid van gebruikers voorop staan.
 • Water- en energiebesparing: Slimme kranen zijn ontworpen om waterverbruik efficiënt te beheren. Zelfsluitende en elektronische kranen reguleren de waterstroom automatisch, waardoor onnodig waterverbruik wordt voorkomen. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke kostenbesparingen, maar draagt ook bij aan de milieubescherming.
 • Gebruikerscomfort en gemak: Moderne slimme kranen combineren esthetiek met functionaliteit. Eengreepsmengkranen, bijvoorbeeld, stellen gebruikers in staat om eenvoudig de temperatuur en de stroom te regelen, terwijl elektronische kranen een hands-free bediening bieden voor een naadloze gebruikservaring.
 • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Slimme wastafelkranen zijn gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Hun robuuste constructie en geavanceerde technologieën zorgen voor een langdurige prestatie, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Toepassingen van slimme wastafelkranen:

De flexibiliteit en veelzijdigheid van slimme wastafelkranen maken ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van luxe hotelbadkamers en bedrijfsgebouwen tot openbare toiletten en zorginstellingen. Met opties die variëren van zelfsluitende en elektronische kranen tot eengreepsmengkranen, biedt CitroenAir oplossingen die elke badkamer transformeren in een toonbeeld van hygiëne, duurzaamheid en design.

Als uw vooraanstaande sanitair groothandel, is CitroenAir toegewijd aan het leveren van slimme wastafelkranen die voldoen aan de behoeften van moderne badkamer sanitair, waarbij een optimale balans tussen functionaliteit, comfort en esthetiek wordt gegarandeerd. Ontdek ons assortiment en maak de stap naar efficiënter en hygiënischer watergebruik in uw sanitaire voorzieningen.

Assortiment wastafelkranen van CitroenAir

Eengreeps wastafelmengkranen

Combineer gebruiksgemak met moderne designs. Ideaal voor settings waar controle over temperatuur en waterstroom gewenst is.

Bekijk meer op de shop

Zelfsluitende wastafelkranen

Kranen die automatisch sluiten na gebruik, wat helpt bij het besparen van water.

Bekijk meer op de shop

Zelfsluitende wastafelmengkranen

Combineert de functies van zelfsluitende kranen met de flexibiliteit van mengkranen.

Bekijk meer op de shop

Zelfsluitende therm. kranen

Zelfsluitende kranen met een thermostatische functie voor temperatuurregeling.

Bekijk meer op de shop

Elektronische wastafelkranen

Biedt handsfree gebruik voor verbeterde hygiëne en gemak.

Bekijk meer op de shop

Elektronische wastafelmengkranen

Elektronische kranen die de mogelijkheid bieden om de waterstroom en temperatuur elektronisch te mengen en aan te passen.

Bekijk meer op de shop

Elektronische therm. wastafelkranen

Elektronische kranen met thermostatische controle voor een precieze temperatuurinstelling.

Bekijk meer op de shop

Armatuureenheden

Complexe eenheden die een combinatie van bovengenoemde functies bieden voor uitgebreide sanitaire oplossingen.

Bekijk meer op de shop

Toebehoren wastafelkranen

Een scala aan accessoires en toebehoren om de functionaliteit en het gebruiksgemak van de wastafelkranen te verbeteren.

Bekijk meer op de shop

Als uw sanitair groothandel, streeft CitroenAir ernaar om innovatieve en duurzame badkamer sanitair oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar ook toekomstbestendig zijn. Verken ons assortiment aan wastafelkranen en upgrade uw sanitaire voorzieningen met producten die ontworpen zijn voor efficiëntie, veiligheid, en stijl.

Advies/informatie

U heeft een merk in overweging en zou deze graag willen zien met daarbij een stukje advisering.

 • Productinformatie
 • Prijsaanvraag / offerte
 • Montage en Installatie

Afspraak maken

U wilt graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

 • Afspraak maken
 • Videochat afspraak
 • Productdemonstratie