d line en NBS Source

Merken 16 november 2022 CitroenAir NL

d line

d line is een toonaangevend Deens designmerk dat duurzaam bouwbeslag, sanitair en oplossingen voor barrièrevrij wonen bedenkt en met de hand vervaardigt.

Vanaf het begin heeft d line geloofd dat de beste ideeën inspelen op een behoefte. Dit begon in de jaren 60 toen de Deense ontwerper Knud Holscher onder Arne Jacobsen werkte aan het St Catherine’s College in Oxford. Het was zijn behoefte aan een hoogwaardige, gecoördineerde lijn van roestvrij stalen architectuurproducten die hem ertoe bracht twee deurkrukken te ontwerpen – de Ø14mm U en L. Sindsdien is d line in nieuwe categorieën en via nieuwe ontwerpsamenwerkingen, duurzame producten blijven creëren.

De architecten die voor d line producten kiezen, doen dat omdat ze een eenvoudige, betrouwbare, innovatieve, totaaloplossing zijn voor Holschers oorspronkelijke probleem met het St Catherine’s College. Een perfecte toolkit van stukken voor ruimtes die moeiteloos evenwichtig zijn in hun praktische details. Ze brengen eenheid in de ruimte die ze innemen – ze zijn vaak de finishing touch, maar nooit een bijzaak.

d line verfijnd en geherdefinieerd - Productie

d line en NBS Source

Met het oog op een milieuvriendelijker tijdperk moeten architecten er altijd naar streven een evenwicht te vinden tussen designesthetiek en duurzaamheid. d line gaat uit van specificatie en omarmde NBS Source om bestekschrijvers gedetailleerde toegang te bieden tot productgegevens en systeemadvies.

Tijdens de pandemie zag d line een behoefte om de producten te presenteren op een manier die gemakkelijk toegankelijk en bruikbaar is voor professionals. d line zag in dat NBS, met haar professionaliteit en ondersteuning, de perfecte partner was voor sanitair.

d line hechtte al waarde aan een specificatiegerichte aanpak voordat ze zich aansloten bij NBS Source: “We hebben een sterke aanwezigheid binnen de A&D-gemeenschappen en hebben deze de afgelopen jaren uitgebreid naar de aannemersmarkt. Onze belangrijkste drijfveer om onze producten gespecificeerd te krijgen is de directe samenwerking met de specificatieteams via onze Sales Managers, die helpen bij het opstellen van specificaties en het opstellen van eisen. Via de NBS hebben we nog een andere weg naar bestekschrijvers”.

 

Een veerkrachtige aanpak

Duurzaamheid gaat over meer dan materiaalontwerp, iets wat d line erkent. Altijd evolueren is essentieel, en onlangs hebben we producttechnologie geïntroduceerd die helpt afval te verminderen.

“Dit jaar hebben we een nieuwe lijn duurzame sensorkranen gelanceerd. Ze zijn gestileerd naar onze reeds geliefde Qtoo-collectie, maar hebben nieuwe functionaliteit en een versterkte hygiënefactor gekregen via bewegingsgeactiveerde technologie. Alle stalen onderdelen van onze sensorkranen zijn 100% recyclebaar en hebben een garantie van 20 jaar. Sensorkranen bevorderen waterbesparing door de eigenaar van het gebouw meer controle te geven over het waterverbruik.”

NBS stelt ons in staat om onze producten onder de aandacht te brengen en onze geschiedenis levend te houden. Tijdens de pandemie lanceerden we samen met Qtoo een nieuwe productlijn, wat ons het perfecte platform bood voor architecten om specificaties op te bouwen.

Bezoek NBS Source voor meer informatie.

d line merkcatalogus, Curated collections.

Curated collections is een hommage aan d line en hun voortdurende streven om hun erfgoed van langdurige samenwerkingen met Arne Jacobsen, Knud Holscher, Bjarne Ingels en Tom Dixon te versterken.

Brochure

d line curated collections

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Waar kan ik deze producten vinden in de webshop van CitroenAir?

Hier kunt onze producten vinden in onze webshop.

Webshop merken

Collecties

d line Qtoo sensorkranen
Merk informatie

Over d line

d line is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve sanitaire oplossingen van wereldklasse. Met een sterke focus... Meer lezen »