d line Qtoo sensor kranen

Merken 13 oktober 2022 CitroenAir NL

Combineer technologie, hygiëne en duurzaamheid

Met een batterijlevensduur van 4,6 – 8,4 jaar afhankelijk van het gebruik en een optionele reinigingsmodus van 60 seconden voor het onderhoudsteam, zijn onze sensorkranen volledig geoptimaliseerd in hun innovatie, terwijl ze de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bewegingsactiveringstechnologie met instelbare sensorparameters omarmen. Elk stuk wordt geleverd met een Flexbox die gemakkelijk geïnstalleerd en toegankelijk is en de elektronische onderdelen beschermt.

Combineer technologie, hygiëne en duurzaamheid

Met een batterijlevensduur van 4,6 – 8,4 jaar afhankelijk van het gebruik en een optionele reinigingsmodus van 60 seconden voor het onderhoudsteam, zijn onze wastafelkranen volledig geoptimaliseerd in hun innovatie, terwijl ze de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bewegingsactiveringstechnologie met instelbare sensorparameters omarmen. Elk stuk wordt geleverd met een Flexbox die gemakkelijk geïnstalleerd en toegankelijk is en de elektronische onderdelen beschermt.

Zoals alle Qtoo-wandkranen worden de sensorkranen geleverd met baanbrekende multi-instelbare inbouwunits voor een veilige en eenvoudige installatie. Alle roestvrijstalen onderdelen zijn 100% recyclebaar en worden geleverd met een garantie van 20 jaar. Sensorkranen zijn verder een zeer duurzame waterbespaarder, die de eigenaar van het gebouw een betere controle geeft over het waterverbruik, als een manier om water te bewaren en te reserveren voor een groter doel.

Combinatie van collecties en kleuren

Onze sensorkranen zijn verkrijgbaar als wand- of opzetkranen en zijn perfect voor het optimaliseren van de badkamerhygiëne. In combinatie met onze handdroger, Touchless zeepdispensers of Touchless papierdispenser van Knud Holscher worden de stukken vitale elementen in een goed onderhouden drukke ruimte.

Zoals elk stuk in de Knud Holscher en Qtoo collecties, zijn onze sensorkranen verkrijgbaar in prachtige PVD metalen afwerkingen.

Kies tussen messing, koper en houtskool in een satijnen of gepolijste afwerking. Met de toevoeging van sensorkranen aan onze portfolio is d line nu meer dan ooit in staat om volledige samenhang te bereiken in door architecten ontworpen ruimtes.

Bekijk de brochure

Meer informatie over de d line Qtoo sensorkranen vindt u in deze brochure.

Brochure

d line Qtoo Catalogus 2022

Collecties

d line Qtoo sensorkranen
Merk informatie

Over d line

d line is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve sanitaire oplossingen van wereldklasse. Met een sterke focus... Meer lezen »