Gespecialiseerde accessoires voor de gezondheidszorg van Bobrick

Merken 10 november 2022 CitroenAir

Introductie van een uitgebreide selectie nieuwe en gespecialiseerde accessoires voor de gezondheidszorg

Onze uitgebreide lijn positioneert Bobrick als een single-source leverancier voor architecten en bestekschrijvers in de gezondheidszorg.

De nieuwe ligatuurbestendige (LR) producten van Bobrick zijn geschikt voor elke faciliteit of gebouw voor gedragsmatige gezondheidszorg waar veiligheid en welzijn worden benadrukt. De volgende vier producten zijn speciaal ontworpen om de veiligheid in de toiletten te verhogen en zijn verkrijgbaar in wit met poedercoating:

  • B-9881 Verticale C-vormige papierhouder (LR)
  • B-9882 Half ingebouwde toiletrolhouder met spindelknop (LR)
  • B-9883 Verzonken schap (LR)
  • B-9884 Verstelbare kledinghaak met automatische ontgrendeling (LR)

Accessoires voor de gezondheidszorg

Architecten en ontwerpers erkennen dat projecten in de gezondheidszorg tot de meest complexe behoren. Bobrick beantwoordt aan deze behoeften met een collectie nieuwe en gespecialiseerde producten in combinatie met een uitgebreide lijn accessoires.

Bekijk de brochure

Meer informatie over de gespecialiseerde accessoires van Bobrick voor de gezondheidszorg vindt u in deze brochure.

Brochure

Bobrick Products for Healthcare Facilities EN

Om onze volledige selectie voor de gezondheidszorg te bekijken kunt u terecht op de onderstaande collectiepagina Bobrick Healthcare.

Collecties

Merk informatie

Over Bobrick

De lijn sanitaire accessoires van Bobrick is een verrijking. Een complete lijn, van alle denkbare dispensers tot grepen en afvalbakken. Eindelijk een design dat níet in elk gebouw staat. De zorg die u aan de esthetische details van gebouwen besteedt, ziet u terug in de sanitaire ruimte. Dat is een kwestie van architectuur. Het typeert […]