HEWI 162 serie deurbeslag: Waar toegankelijkheid design ontmoet

Design 20 oktober 2023 CitroenAir NL

Toegankelijkheid en design vormen de hoekstenen van elk geslaagd bouwproject. Het is van vitaal belang om ruimtes te creëren die voor iedereen toegankelijk zijn, zonder afbreuk te doen aan esthetiek. HEWI heeft de HEWI 162 Serie Deurbeslag ontwikkeld, waar toegankelijkheid en design harmonieus samenkomen om nieuwe maatstaven te stellen voor functionele en prachtige deurbeslagoplossingen.

Het tijdloze architectonische ontwerp van system 162

De ontwerptaal van System 162 is gebaseerd op de verstekzaagsnede. Dit concept is oorspronkelijk bedacht door de Franse architect Robert Mallet-Stevens in de jaren twintig. Hij scheidde een ronde buis en voegde deze weer haaks op elkaar met verstekverbindingen. Dit resulteerde in een minimalistische handgreep die de basis vormde voor tijdloze architectuur. Tegenwoordig staat dit ontwerp bekend als de “Frankfurtse pusher.” Het puristische designconcept van System 162 overtuigt door zijn rechte lijnen, hoge functionaliteit en materiaalkeuze. Het biedt een consistent ontwerp, van de deur tot aan de sanitaire ruimte.

Materiaalopties voor individueel design

Eén van de opvallende kenmerken van System 162 is de keuze uit hoogwaardige materialen. Deze materialen bieden mogelijkheden voor individueel ontwerp:

1. Polyamide:

 • System 162 is verkrijgbaar als hoogglanzende, gekleurde versie.
 • Het polyamide model is aan de binnenkant versterkt met een stalen kern.
 • Beschikbare kleuren: zwart, antracietgrijs, zand, omber, zuiver wit en signaalwit.

2. Roestvrij Staal:

 • System 162 biedt een breed scala aan hoogwaardige en robuuste roestvrijstalen accessoires.
 • Bijpassende sanitaire accessoires zijn verkrijgbaar in gesatineerd roestvrij staal.

3. Edition Mat:

 • Met de Edition Mat biedt HEWI een uniek oppervlak dat de zintuigen aanspreekt en ruimte schept voor individualiteit.

4. Bicolor:

 • Polyamide ontmoet roestvrij staal. Met bicolor biedt HEWI een unieke combinatie die individueel ontwerp mogelijk maakt.

5. Mini:

 • Mini is slim ontworpen, heeft innovatieve montage, betrouwbare technologie, duurzame producten en biedt hoog grijpcomfort. Hier geldt: minder is meer.

Individuele ontwerpmogelijkheden met system 162

System 162 biedt ontwerpvrijheid, niet alleen in de combinatie van afzonderlijke elementen, maar ook in de keuze van oppervlakken en materialen. Naast de klassieke versie is System 162 ook verkrijgbaar in combinatie met bicolor en mini. In de matte uitvoering maakt de Serie 162 indruk met een bijzonder elegant oppervlak dat visueel en haptisch overtuigend is.

Productdetails

System 162 is veelzijdig en biedt oplossingen voor diverse toepassingen, of het nu gaat om doorlopende oplossingen voor commerciële projecten of individuele ontwerpoplossingen voor woningen. Met System 162 vindt u altijd de optimale oplossing die design, functionaliteit en toegankelijkheid naadloos combineert.

 

Toepassingen van de HEWI 162 serie

De HEWI 162 serie deurbeslag kan worden toegepast in een breed scala van omgevingen. Hier zijn enkele voorbeelden van waar deze deurbeslagoplossingen van pas kunnen komen:

 1. Residentiële ruimtes: In huizen en appartementen voegt de HEWI 162 Serie een vleugje elegantie toe aan deuren en interieurs, terwijl het de toegankelijkheid verbetert voor bewoners van alle leeftijden.
 2. Commerciële gebouwen: Van hotels tot kantoren, deze deurbeslagoplossingen kunnen de toegankelijkheid en het esthetische aspect van commerciële ruimtes verbeteren.
 3. Openbare gebouwen: Scholen, ziekenhuizen en openbare instellingen kunnen profiteren van de toegankelijkheidsfuncties van de HEWI 162 Serie om hun gebruikers een veilige en comfortabele ervaring te bieden.

Conclusie

De HEWI 162 Serie Deurbeslag belichaamt het huwelijk tussen toegankelijkheid en design. Het is een showcase van HEWI’s toewijding aan het creëren van hoogwaardige, duurzame producten die voldoen aan de behoeften van iedereen, zonder concessies te doen aan stijl.

Als u op zoek bent naar deurbeslag dat niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk en vervaardigd van mat geborsteld materiaal, overweeg dan zeker de HEWI 162 Serie. Het is een bewijs dat toegankelijkheid en design hand in hand kunnen gaan om een betere en mooiere omgeving te creëren voor iedereen.

Of het nu gaat om het upgraden van een commercieel project, of een openbare ruimte, HEWI’s 162 Serie deurbeslag biedt een oplossing die stijl en inclusiviteit combineert zoals nooit tevoren. Het is tijd om deuren te openen naar een toegankelijkere en mooiere wereld met HEWI.

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »