PROOX verborgen dispensers

Nieuws 26 juni 2024 CitroenAir NL

Bij CitroenAir begrijpen we dat een strakke en opgeruimde sanitaire ruimte essentieel is voor elk professioneel bedrijf. Daarom zijn wij trots om de PROOX verborgen dispensers te introduceren. Deze innovatieve producten, waaronder de PROOX Zero achter de spiegel en PROOX Zero in de wand verborgen, bieden niet alleen een esthetische oplossing, maar ook praktisch gebruiksgemak.

Voordelen van PROOX verborgen dispensers

Verborgen achter de spiegel

De PROOX Zero achter de spiegel dispensers bieden een discrete oplossing voor sanitaire voorzieningen. Ze zijn ontworpen om achter opklapbare spiegels geplaatst te worden, waardoor ze uit het zicht blijven en bijdragen aan een strakke uitstraling van de ruimte.

PROOX Zero achter de spiegel

Verborgen in de wand

De PROOX Zero in de wand verborgen dispensers zijn perfect voor installaties in droogbouw voorwand constructies. Deze oplossing zorgt ervoor dat dispensers en afvalbakken volledig ingebouwd zijn in de gipsplaat, zonder zichtbare fronten. Dit maakt het bijvullen en onderhoud eenvoudig door de unieke geleiderailtechniek.

PROOX ZERO in de wand verborgen

Waarom kiezen voor PROOX verborgen dispensers?

Strak design en functionaliteit

De PROOX verborgen dispenser, zoals de PROOX Zero achter de spiegel, zijn ideaal voor een strak en modern ontwerp in de sanitaire ruimte. Door de dispensers achter de spiegel te verbergen, ontstaat een opgeruimde en minimalistische uitstraling. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke omgeving, maar ook voor een ruimte die makkelijk schoon te houden is.

Innovatief en gebruiksvriendelijk onderhoud

Bij sommige PROOX producten is er een liftmode aanwezig. Dit montage-element, gemaakt van roestvrij staal (RVS), kan met een sleutel worden afgesloten in een gesloten dispenserpositie. De navulling kan gerealiseerd worden met een hoogwaardige kwaliteitsrail in de liftmodule. In de wand gemonteerde onzichtbare dispensers voor papieren handdoeken en afvalbakken maken complete installatie in de gipsplaat mogelijk zonder dat een front zichtbaar blijft. Desondanks zijn ze handig gevuld met een eenvoudige techniek van voren. Door middel van geleiderails kan de binnenste dispenser naar beneden worden geleid in de vulstand, wat uniek is in de wereld.

De PROOX verborgen dispensers, waaronder de PROOX Zero achter de spiegel en PROOX Zero in de wand verborgen, bieden ongeƫvenaarde voordelen voor elke sanitaire ruimte. Bij CitroenAir zijn we toegewijd aan het leveren van producten die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen. Ontdek vandaag nog hoe de PROOX verborgen dispenser uw sanitaire ruimte kunnen transformeren en profiteer van een strakke, onderhoudsvriendelijke oplossing.

Merk informatie

Over Proox

PROOX GmbH is een Oostenrijks bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten, waaronder zeepdispensers, handdrogers, papieren... Meer lezen »