Bekijk de sanitaire voorzieningen van PROOX in Virtual Reality

Merken 21 oktober 2022 CitroenAir NL

PROOX GmbH, gevestigd in Fußach / Oostenrijk, ontwikkelt en distribueert unieke productoplossingen voor sanitaire ruimten in administratieve en semi-openbare gebouwen.

De geschiedenis van de onderneming wordt gekenmerkt door innovaties. Bijvoorbeeld ’s werelds eerste verzegelde oplossingen of metalen dispensersystemen in brons, messing, koper of andere coatings, die in de Midden-Europese architectuurwereld al een opmerkelijke erkenning hebben gekregen.

Om ook in de toekomst een belangrijke rol te spelen in de architectuurwereld en architecten een meerwaarde te bieden in hun dagelijks werk, werkt PROOX al meer dan anderhalf jaar aan toekomstige technologieën, met name aan augmented reality en virtual reality. “Binnen enkele jaren zal virtual reality een belangrijke rol spelen bij de planning en visualisatie van gebouwen. Daarom is het voor ons essentieel om ons nu al vertrouwd te maken met de technologie en de mogelijkheden te verkennen”, aldus bedrijfsleider Armin Degasperi.

Samen met de specialisten van het Ravensburgse bedrijf RaumZeit GmbH + Co KG werd een virtuele merkbelevingswereld inclusief een producttentoonstelling gecreëerd. Deze merkbelevingswereld kan alleen worden bezocht met een virtual reality-bril. De bril wordt gebruikt door het verkoopteam. De virtuele beleving en de virtuele ervaring van producten is voor velen nieuw terrein en maakt hen des te enthousiaster. Zelfs op beurzen zijn bezoekers enthousiast over deze ervaring wanneer zij de bril afzetten en terugkomen in de echte wereld.

Een bezoek aan de virtuele wereld is fascinerend en laat zien wat er vandaag de dag al mogelijk is. Gebouwen, kamers en inrichting kunnen al voor de bouw realistisch worden ervaren. PROOX is duidelijk de innovatieleider in de branche.

Een ander voordeel van de VR brand experience wereld is dat virtuele vergaderingen er mogelijk zijn, ongeacht de locatie. Een architect uit Amsterdam, de planner uit Rotterdam en medewerkers uit Veenendaal kunnen in deze digitale ruimte gelijktijdig vergaderen, de producten beoordelen en bespreken zonder hun kantoor te hoeven verlaten.

“We hebben dit Virtual Reality Forum gebouwd om de toekomst van de architectuur vandaag tot leven te brengen. We willen de digitale toekomst van de architectuur actief vormgeven”, bevestigt Armin Degasperi.

PROOX Virtual Reality Image Video
Merk informatie

Over Proox

PROOX GmbH is een Oostenrijks bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten, waaronder zeepdispensers, handdrogers, papieren... Meer lezen »