SanTRAL Plus SMART maakt facility management eenvoudig

Merken 9 februari 2023 CitroenAir NL

Flexibel – betrouwbaar – digitaal: profiteer van de voordelen van digitale controle dankzij dispensers in een netwerk.

Zo eenvoudig.
Zo efficiënt.
Zo slim.

SanTRAL Plus SMART maakt facility management eenvoudig: de netwerkdispensers geven u 24 uur per dag informatie over vulniveau en batterijniveau. Met de aansluiting op de Kanary of een systeem van derden maakt u niet alleen de hygiëne inzichtelijk, maar profiteert u ook van tevreden gasten.

Bijvullen wanneer nodig

Als een dispenser bijna op is, wordt automatisch een taak aangemaakt op het eindapparaat van de schoonmaker. Wanneer de dispenser is gevuld, wordt de taak automatisch als voltooid verklaard.

Refill when you need to.

When a dispenser is close to being empty, a task is automatically created on the cleaner’s smartphone or tablet. Once the dispenser is filled, the task is automatically marked as completed without the cleaner needing to input anything.

100 % beschikbaar.

Door te werken volgens de vraag en de vulgraad van de dispensers te kennen, kan de beschikbaarheid van producten worden gegarandeerd.

Minder schoonmaakpersoneel.

Geen actieve niveauregeling meer: er is minder mankracht nodig door vraaggestuurd werken.

Bestelcycli optimaliseren.

Met SanTRAL Plus SMART weet u wat waar wordt verbruikt. En u kunt uw bestelcycli optimaliseren op basis van de verzamelde gegevens.

Wij installeren voor u.

U wilt nieuwe, slimme sanitaire voorzieningen? Kies dan voor SanTRAL Plus Smart. Uw voordeel: De apparaten worden door ons geïnstalleerd – en u profiteert van een 100% functiegarantie.

SanTRAL Plus. Gewoon retrofit.

Bezit u de SanTRAL Plus serie? Rust uw dispensers dan nu uit: Installeer de Smart Retrofit Kit in uw dispensers en profiteer van winstgevende voordelen!

Intelligente en volledig geautomatiseerde niveaumeting voor sanitaire ruimtes.

Bied gebiedsbrede infectiebescherming: netwerk uw dispensers met de Kanary en profiteer van real-time meting via WiFi van vulniveaus en batterijniveaus. Facility management was nog nooit zo eenvoudig!

Eenvoudig. Veilig. SanTRAL Plus SMART.

HTTPS/TLS gecodeerd.

Uw gegevens komen alleen bij u terecht – want alle apparaten zijn HTTPS/TLS-gecodeerd, zodat derden geen kans hebben om bij de gegevens te komen.

NFC technologie.

Installatie in 3 seconden: om te configureren hoeft u alleen maar uw slimme apparaat op de aangewezen plek te houden.

LTE – Plug & Play.

Onafhankelijk netwerk, stabiele datatransmissie, eenvoudige installatie.

Over-the-air firmware updates.

Updates? Daar heeft u niets mee te maken. De apparaten ontvangen volledig automatisch firmware-updates.

Veelgestelde vragen

Welke producten zijn verkrijgbaar uit de SanTRAL® Plus-reeks?

De SanTRAL® Plus serie biedt u het complete pakket voor uw sanitaire ruimte. Het productassortiment omvat universele dispensers voor verschillende producten, dispensers voor papieren handdoeken met verschillende mechanismen, afvalbakken voor zowel gebruikte papieren handdoeken als hygiënisch afval, dispensers voor toiletpapier en toiletborstels.

Zijn SanTRAL® Plus dispensers alleen verkrijgbaar als SMART versie?

Nee, de dispensers kunnen ook als niet-SMART dispensers worden gebruikt. De dispensers kunnen ook als Smart Ready worden gekocht, zodat ze later SMART kunnen worden.

Kan ik de SanTRAL Plus dispensers later aanpassen zodat ze SMART worden?

Ja, met de aankoop van Smart Retrofit Kits kunnen de dispensers snel en gemakkelijk achteraf worden geïnstalleerd. De Smart Retrofit Kits kunnen later apart worden aangeschaft.

Hoe kan ik een Kanary licentie kopen?

U kunt de licentie voor ons facility management programma bij ons kopen, neem contact met ons op en wij helpen u bij het opzetten. Mail uw aanvraag naar bram.degeus@citroenair.eu

Hoe goed zijn mijn gegevens beschermd wanneer ik een aangesloten dispenser gebruik?

De dispensers hebben de hoogste veiligheidsnormen voor draadloze transmissie. Met TLS/HTTPS-encryptie zijn uw gegevens maximaal beschermd.

Collecties

Santral Plus
Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Ophardt Hygiene GmbH is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hygiëne-oplossingen voor de medische sector, de... Meer lezen »