MerkenOphardt Hygiene

Ophardt Hygiene SanTRAL Plus

Flexibel, betrouwbaar & digitaal

Hoe kunt u de tevredenheid van uw gasten garanderen en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van de hygiënevoorschriften en een gebrek aan tijd en gekwalificeerd personeel? OPHARDT’s OWMS software en de nieuwe generatie intelligente SanTRAL® Plus dispensers helpen u de sanitaire ervaring voor uw gasten te verhogen en tegelijkertijd het onderhoud en de reinigingsefficiëntie te verbeteren.

Intelligente dispensers die bij u past

Aangesloten dispensers sturen hun vulniveaus en gebruiksgegevens door naar de cloud. Via een web-app kunt u de bijvulcycli optimaliseren en ervoor zorgen dat uw sanitaire ruimte altijd volledig gevuld is. Het elegante en minimalistische design past perfect in elke sanitaire ruimte dankzij de zes moderne kleurafwerkingen (Steel Touch, Arctic White, Midnight, Copper Rose, Oslo Blue, Slate Grey).

Santral Plus
Materiaal
RVS
Kleuren
RAL 9016
Antraciet
Zwart
Blauw
Koper
Afwerking
Anti-vingerafdruk-coating Poedercoating
Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Bij Ophardt Hygiene wordt elke dag gewerkt aan het verbeteren van gezondheid en welzijn over de hele wereld. De visie is om universele toegang te bieden tot levensreddende hygiëneoplossingen en de missie is om de keten van infectie te doorbreken.

Video's bij deze collectie

SanTRAL® Plus brengt bekroond design naar openbare hygiëne
Verbeter de efficiëntie van openbare toiletten met SanTRAL® Plus en OWMS

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Ophardt Hygiene SanTRAL Plus EN

Brochure

SanTRAL Plus EN

Brochure

Ophardt Hygiene OIS EN

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden