MerkenOphardt Hygiene

Ophardt Hygiene SanTRAL Plus

Flexibel, betrouwbaar & digitaal

Hoe kunt u de tevredenheid van uw gasten garanderen en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van de hygiënevoorschriften en een gebrek aan tijd en gekwalificeerd personeel? OPHARDT’s OWMS software en de nieuwe generatie intelligente SanTRAL® Plus dispensers helpen u de sanitaire ervaring voor uw gasten te verhogen en tegelijkertijd het onderhoud en de reinigingsefficiëntie te verbeteren.

Intelligente dispensers die bij u past

Aangesloten dispensers sturen hun vulniveaus en gebruiksgegevens door naar de cloud. Via een web-app kunt u de bijvulcycli optimaliseren en ervoor zorgen dat uw sanitaire ruimte altijd volledig gevuld is. Het elegante en minimalistische design past perfect in elke sanitaire ruimte dankzij de zes moderne kleurafwerkingen (Steel Touch, Arctic White, Midnight, Slate Grey). Onder bepaalde voorwaarden zijn er twee andere kleuren beschikbaar: Copper Rose en Oslo Blue.

Santral Plus

De SanTRAL® Plus Steel Touch afwerking schittert met een geborstelde roestvrijstalen look. Op het eerste gezicht lijkt het vrij neutraal, maar met de juiste kleurencombinatie kunnen zelfs deze metalen dispensers er gezellig en warm uitzien. In combinatie met een donker, rijk blauw kan het bijvoorbeeld een heerlijke sfeer creëren.

SanTRAL® Plus in speciale kleuren:

  • in de grijsblauwe kleur Oslo Blue
  • een koper metallic kleur (RAL 8029 parel koper) genaamd Copper Rose.
Materiaal
RVS
Kleuren
RAL 9016
Antraciet
Zwart
Blauw
Koper
Afwerking
Anti-vingerafdruk-coating Poedercoating

Veelgestelde vragen

Uit welke producten bestaat de SanTRAL® Plus serie?

De SanTRAL® Plus serie biedt u de complete oplossing voor uw sanitaire ruimte. Ons productassortiment omvat universele dispensers voor verschillende vloeibare producten, dispensers voor papieren handdoeken met verschillende mechanismen, afvalbakken, speciale afvalbakken voor hygiënische producten, dispensers voor toiletpapier en toiletborstels.

Zijn SanTRAL® Plus dispensers alleen verkrijgbaar als SMART versie?

Nee, de dispensers kunnen ook als niet-SMART dispensers worden gebruikt. De dispensers kunnen ook als Smart Ready worden gekocht, zodat ze later SMART kunnen worden.

Kan ik de SanTRAL Plus dispensers later aanpassen zodat ze SMART worden?

Ja, met de aankoop van Smart Retrofit Kits kunnen de dispensers snel en gemakkelijk achteraf worden geïnstalleerd. De Smart Retrofit Kits kunnen later apart worden aangeschaft.

Hoe kan ik een Kanary licentie kopen?

U kunt de licentie voor ons facility management programma bij ons kopen, neem contact met ons op en wij helpen u bij het opzetten. Mail uw aanvraag naar bram.degeus@citroenair.eu

Hoe goed zijn mijn gegevens beschermd wanneer ik een aangesloten dispenser gebruik?

De dispensers hebben de hoogste veiligheidsnormen voor draadloze transmissie. Met TLS/HTTPS-encryptie zijn uw gegevens maximaal beschermd.

Heeft u geen antwoord gevonden in onze veelgestelde vragen?

Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen. Wij zijn u graag van dienst. Onze klantenservice zal u helpen vinden met wat u nodig hebt. Of bel ons op +31 (0) 318 - 59 29 30.

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Ophardt Hygiene SanTRAL Plus

Brochure

Ophardt Hygiene SanTRAL Plus Presentation

Brochure

Ophardt Hygiene OIS

Video's bij deze collectie

SanTRAL® Plus brengt bekroond design naar openbare hygiëne
Verbeter de efficiëntie van openbare toiletten met SanTRAL® Plus en OWMS

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Santral Plus
Merk informatie

Over Ophardt Hygiene

Ophardt Hygiene GmbH is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hygiëne-oplossingen voor de medische sector, de... Meer lezen »