Update Koala Kare babyverschoontafels

Merken 10 maart 2023 CitroenAir NL

Na de afgelopen tien jaar het paradepaardje van Koala Kare te zijn geweest, zal de KB200 met ingang van 1 mei 2023 worden opgeheven. Daarvoor in de plaats komt de KB300. Na 1 mei zullen de KB200 en KB200-SS niet meer geproduceerd kunnen worden. Alle resterende voorraden van de KB200 in ons magazijn zullen beschikbaar zijn op basis van “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Vervangende onderdelen voor de KB200 zullen ook na de stopzetting nog beschikbaar zijn.

De Koala Kare KB300-serie:

De KB300 is de volgende generatie horizontale babyverschoontafels van Koala Kare. De KB300 voldoet aan de nieuwste trends op het gebied van design, prestaties en hygiëne:

De KB300-SS heeft dezelfde kenmerken als de KB300, maar met de toegevoegde elegantie van een roestvrijstalen fineerlaag, die zorgt voor een hogere look die past bij andere roestvrijstalen accessoires in de sanitaire ruimte.

Producteigenschappen:

  • Net als de KB200 heeft de KB300 een moderne visuele esthetiek met een tweekleurig front en een voorgevormde vorm.
  • Verkrijgbaar in de kleuren grijs (01), wit graniet (05) en beige (00).
  • Microban®-productbescherming exclusief in het plastic gegoten om de groei van schimmel, meeldauw en geurveroorzakende bacteriën op het bedoppervlak te voorkomen gedurende de levensduur van het station.
  • Intern stalen chassis voor superieure sterkte en minimale doorbuiging van het bed.
  • Versterkt staal-op-staal scharniermechanisme.
  • EN, ADA en ASTM conform indien correct geïnstalleerd.
  • Gefabriceerd in de VS.

Montagevideo:

De KB300 installatie vereist hetzelfde aantal montagegaten met dezelfde hartafstanden als de KB200.

Koala Kare KB300 and KB301 Installatie Video

Onze producten helpen architecten, bedrijfseigenaren en iedereen die belast is met het beheer van openbare voorzieningen hun toiletten vriendelijk te maken voor kinderen en verzorgers. Onze missie om veilige, innovatieve, hoogwaardige en duurzame producten te maken is altijd top of mind.

Koala Kare is een gerespecteerd en vertrouwd merk in de babyverzorgingsindustrie en blijft groeien en innoveren om aan de behoeften van ouders en verzorgers over de hele wereld te voldoen.

Bekijk de brochure

Brochure

Koala Kare KB300 Platform Brochure

Collecties

Merk informatie

Over Koala Kare

73% van de ouders gaat eerder naar een zaak met een babyverschoonstation. Is uw zaak uitgerust om aan de behoeften... Meer lezen »