Casestudy — KinderThuisZorg

KinderThuisZorg

Kinderthuiszorg is een gespecialiseerde vorm van zorg voor kinderen met complexe zorgbehoeften, verleend in hun vertrouwde omgeving, zoals thuis, op school, of tijdens dagopvang. In deze zorgcontext is de kwaliteit van sanitaire voorzieningen van groot belang. Hoogwaardige sanitaire producten, zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk, dragen bij aan het creëren van een comfortabele omgeving. Deze casestudie belicht hoe de zwarte sanitaire producten van Wagner-Ewar een innovatieve oplossing bieden voor deze behoefte binnen de kinderthuiszorg, met aandacht voor de algemene principes die hierbij gelden.

In het kort

Kinderthuiszorg is een organisatie die gespecialiseerde verpleegkundige zorg en begeleiding biedt aan kinderen van 0-18 jaar met complexe zorgbehoeften, zowel thuis als in de dagopvang of op school. Het welzijn en de ontwikkeling van deze kinderen staan centraal.

De vraag

Een behoefte voor kinderthuiszorg is de beschikbaarheid van hoogwaardige sanitaire producten. Deze producten moeten niet alleen functioneel hygiënisch zijn, maar ook aantrekkelijk en mooi, om een positieve en comfortabele omgeving te creëren.

Onze oplossing

Om aan deze behoefte te voldoen, hebben wij hoogwaardige sanitaire producten van Wagner-Ewar geleverd in een stijlvolle zwarte afwerking. Deze producten bieden niet alleen optimale hygiëne, maar dragen ook bij aan een aangename en aantrekkelijke omgeving.

Gerelateerde collecties

Ook een project met ons bespreken?

Onze experts zijn bekend met sanitair en de toepassing ervan in diverse branches. Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? We adviseren en helpen u graag om samen de best passende sanitair-oplossing te realiseren....

Advies en informatie

Heeft u vragen m.b.t. advies of installatie?

Advies en informatie

Afspraak maken

Heeft u vragen m.b.t. advies of installatie?

Afspraak maken