MerkenWagner Ewar

Wagner-Ewar A-Line

Wagner-Ewar A-Line

De A - lijn van Wagner-Ewar is onze meest uitgebreide productlijn

De Wagner Ewar A-Lijn kan voor praktisch elke commerciële toiletruimte of elk commercieel toilet gebruikt worden. Het is de meest uitgebreide productlijn van Wagner-Ewar met een tijdloze, strakke stijl en vervaardigd met hoogwaardig vakmanschap. Volledig gelaste omgezette randen en praktisch onzichtbare aansluitingen op bevestigingsdelen zorgen voor optimale hygiëne.

Met modellen voor opbouw-, inbouw- en wastafelmontage

De producten van de A - lijn zijn uitsluitend vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304 of een hogere kwaliteit. Voor een optimale hygiëne zijn de zichtbare oppervlakken geslepen met een Duplo-oppervlak en bijkomend geborsteld. Alle afzonderlijke delen zijn mechanisch ontbraamd om de gebruiker een hoge mate van veiligheid te garanderen bij het gebruik en het bijvullen van de verbruiksartikelen. Afsluitbare producten zijn voorzien van gelijktijdig vergrendelende metalen cilindersloten.

Wagner-EWAR strakke lijnen, subtiele designs
Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Kan ik de producten van Wagner-Ewar ook zonder logo bestellen?

Ja dat is mogelijk zonder meerkosten. Deze producten hebben wij niet op voorraad en moeten worden besteld. Neem voor meer informatie over deze mogelijkheden contact met ons op.

Contact

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Wagner-Ewar Imagebook EN

Brochure

Wagner-Ewar Compleet assortiment 2022

Video's bij deze collectie

WAGNER EWAR Zeepdispenser met sensor
WAGNER EWAR Zeepdispenser met sensor stroomvoorziening
WAGNER EWAR tafelzeepdispenser

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Wagner Ewar
Merk informatie

Over Wagner Ewar

Strakke lijnen, subtiele designs, functionaliteit die verborgen gaat achter tastbare schoonheid. Hoe mooi kan een gebruiksvriendelijke en hygiënische lijn sanitaire accessoires zijn? CitroenAir laat het u graag zien met de nieuwe lijn sanitaire accessoires van Wagner Ewar. Een compléte lijn, van zeep- en handdoekdispensers tot kranen, grepen en afvalbakken. Hoogwaardig en duurzaam, passend in het […]

Bekijk meer inspirerende collecties