MerkenWagner Ewar

Wagner-Ewar P-Line

Bewezen Wagner-EWAR kwaliteit in een licht vereenvoudigde productie

Het kenmerk van het design van de Wagner-Ewar P-Lijn zijn de ronde hoeken van de behuizing. In tegenstelling tot de A-Lijn en de L-Lijn zijn de artikelen niet volledig gelast, maar van puntlassen voorzien. De Wagner-ewar P-Lijn is geschikt voor toiletruimtes en toiletten in prijsgevoelige projecten.

Lagere prijs, hoge kwaliteit

De producten van de P-Line zijn uitsluitend vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304 of een hogere kwaliteit. Voor een optimale hygiëne zijn de zichtbare oppervlakken geslepen met een Duplo-oppervlak en bijkomend geborsteld. Alle afzonderlijke delen zijn mechanisch ontbraamd om de gebruiker een hoge mate van veiligheid te garanderen bij het gebruik en het bijvullen van de verbruiksartikelen. Afsluitbare producten zijn voorzien van gelijktijdig vergrendelende metalen cilindersloten. Ontwerpkenmerk: Behuizingsranden met 10 radius.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Wagner-Ewar P-Line EN

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Wagner Ewar
Merk informatie

Over Wagner Ewar

Strakke lijnen, subtiele designs, functionaliteit die verborgen gaat achter tastbare schoonheid. Hoe mooi kan een gebruiksvriendelijke en hygiënische lijn sanitaire... Meer lezen »