MerkenWagner Ewar

Wagner-Ewar P-Line

Wagner-Ewar P-Line

Bewezen Wagner-EWAR kwaliteit in een licht vereenvoudigde productie

De Wagner-EWAR P-Line staat symbool voor de perfecte balans tussen eenvoud, kwaliteit en betaalbaarheid in de wereld van sanitaire accessoires. Met de kenmerkende ronde hoeken van de behuizing onderscheidt de P-Line zich duidelijk van de A-Lijn en L-Lijn door zijn unieke design en bouwmethode.

Een nieuwe kijk op design

De P-Line kenmerkt zich door zijn eenvoudige, maar elegante design. In tegenstelling tot de volledig gelaste A- en L-Lijnen, maakt de P-Line gebruik van puntlassen, waardoor het ideaal is voor projecten waar budgetbewustheid een belangrijke factor is, zonder dat er ingeleverd wordt op de bewezen kwaliteit van Wagner-EWAR.

Kwaliteit en duurzaamheid

Elk product in de P-Line is vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304 of een hogere kwaliteit. Deze materialen garanderen niet alleen een lange levensduur, maar zorgen ook voor een optimale hygiƫne. De zichtbare oppervlakken zijn verfijnd afgewerkt met een Duplo-oppervlak en extra geborsteld voor een aantrekkelijke look. Alle onderdelen zijn zorgvuldig ontbraamd, wat een hoge mate van veiligheid biedt bij het gebruik en het bijvullen van de producten.

Esthetiek en functionaliteit

De Wagner-EWAR, gepresenteerd door CitroenAir, omvat een breed scala aan sanitaire accessoires, van zeepdispensers en handdoekhouders tot kranen, grepen en afvalbakken. Deze lijn staat voor een strak en tijdloos design, gekenmerkt door zijn stoere eenvoud. CitroenAir biedt ook de mogelijkheid om deze producten met een RAL-coating te leveren, waardoor ze naadloos aansluiten bij verschillende interieurstijlen. Bekijk meer Wagner Ewar producten op de webshop.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Wagner-Ewar P-Line

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Wagner Ewar
Merk informatie

Over Wagner Ewar

Strakke lijnen, subtiele designs, functionaliteit die verborgen gaat achter tastbare schoonheid. Hoe mooi kan een gebruiksvriendelijke en hygiĆ«nische lijn sanitaire... Meer lezen »