MerkenKWC

KWC PROFESIONAL PLANOX

KWC PROFESIONAL PLANOX Productie met innovatieve technologie

De RVS wasgoten uit de KWC Planox-lijn zijn volledig nieuw ontwikkeld. Ze zijn ontworpen met het oog op locaties waar hygiënische omstandigheden gepaard moeten gaan met robuustheid.

Reinheid en maximale hygiëne zijn standaardvereisten in alle natte installaties en productie-installaties; vooral bij de verwerking van levensmiddelen, binnen de farmaceutische industrie en in de gezondheidszorg is dit absolute noodzaak.

De nieuwe PLANOX-lijn van KWC biedt functionele, eenvoudig te reinigen en gebruikersvriendelijke wasgoten die nieuwe, nog hogere maatstaven zetten in situaties waarbij hoge vereisten aan de hygiëne worden gesteld.

De PLANOX wasgoten zijn van binnenuit naadloos gelast met behulp van een innovatief robotlaserproces, waardoor ze zeer resistent zijn tegen vuil en bacterievorming. Dit lasproces zorgt voor strakke en uniforme lasnaden.

Handige hand- en lichaamsreiniging

Fysieke belasting maakt nog steeds deel uit van het dagelijks werk van veel werknemers in de industrie en de handel. Na afloop is een handige hand- en lichaamsreiniging een welkome verfrissing voor onderweg naar huis. Hier zijn flexibele, veilige en tegelijk vriendelijke sanitaire oplossingen nodig. Functionaliteit, water- en energiebesparende producten, lage onderhouds- en verzorgingsvereisten, alsook netheid en goede reinigende eigenschappen zijn belangrijke beslissingscriteria.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

KWC PROFESSIONAL PLANOX wasgoten NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL nieuws 2022 NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL Absolute perfectie in elke situatie NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL Elegante oplossingen van mineraal graniet NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL Inrichting van campings en jachthavens NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL SIRIUS wastroggen en uitgietbakken NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL VARIUScare losse wastafels NL

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over KWC

KWC en Franke Water Systems worden één: KWC. Samen bieden we niet alleen oplossingen voor privéruimtes, zoals keukens en badkamers, maar ook voor openbare ruimtes. Ook in deze sector nemen de eisen voortdurend toe, maar wij hebben de antwoorden. Lees meer over het nieuwe KWC

Bekijk meer inspirerende collecties