MerkenKWC

KWC PROFESIONAL VARIUS

KWC VARIUS Een ruim assortiment aan aanpasbare wastafels

Als centraal onderdeel van de wasruimte vraagt de wastafel om modern, tijdloos design, aanpasbaarheid aan de ruimtelijke omstandigheden, vrijheid in uitvoering, functionaliteit, duurzaamheid en combinatiemogelijkheden met andere producten. De VARIUS-lijn beantwoordt aan deze vraag en biedt architecten en ontwerpers bovendien eindeloze mogelijkheden de producten op een unieke manier in de wasruimte te integreren – het summum van aanpasbaarheid.

Flexibiliteit op maat

Het VARIUS wastafelprogramma omvat op maat gemaakte sanitair oplossingen voor de industriële bouw. In het filigrane wastafelblad kunnen diverse waskommen (VARIUSsign) naadloos naast elkaar worden gezet. Bovendien bieden talloze opties een bijna onbegrensde flexibiliteit. Naast de enorme variabiliteit bevatten VARIUS-wastafels alle materiaalvoordelen van het kunstharsgebonden minerale materiaal MIRANIT.

Materiaal
Composiet
Kleuren
Wit

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Hoe vraag ik een offerte aan?

Per telefoon

Een telefoontje naar een van onze verkoopmedewerkers is de eenvoudigste stap om uw offerte aan te vragen. Via het centrale telefoonnummer 0318- 59 29 30 staat ons verkoopteam tot uw beschikking. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die graag met u meedenkt en garant staat voor de nodige technische ondersteuning.

Per e-mail

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar quotes@citroenair.eu

Offerte aanvragen per -email

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

KWC PROFESSIONAL Elegante oplossingen van mineraal graniet NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL nieuws 2022 NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL CAMBRINO babyverschoontafels NL

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over KWC

KWC en Franke Water Systems worden één: KWC. Samen bieden we niet alleen oplossingen voor privéruimtes, zoals keukens en badkamers, maar ook voor openbare ruimtes. Ook in deze sector nemen de eisen voortdurend toe, maar wij hebben de antwoorden. Lees meer over het nieuwe KWC

Bekijk meer inspirerende collecties