KWC. De nieuwe naam van Franke Water Systems

KWC en Franke Water Systems worden één: KWC.
Samen bieden we niet alleen oplossingen voor privéruimtes, zoals keukens en badkamers, maar ook voor openbare ruimtes. Ook in deze sector nemen de eisen voortdurend toe, maar wij hebben de antwoorden.

Lees meer over het nieuwe KWC

KWC Collecties

Veelgestelde vragen

Wanneer en waarom zal het merk veranderen?

Toen de divisie Franke Water Systems op 1 mei 2021 onafhankelijk werd, werd de merknaam Franke slechts aan ons "uitgeleend" totdat wij contractueel volledig onafhankelijk werden (eind 2023). Dit betekent dat wij het merk Franke mogen gebruiken tot eind april 2023. Daarna vervalt ons recht om de merknaam te gebruiken.

Wat betekent KWC, de nieuwe naam voor Franke Water Systems?

KWC is, na Franke, de bekendste merknaam binnen de divisie Franke Water Systems. Daarom hebben we besloten deze merknaam onder de aandacht te brengen en de hele divisie onder de naam KWC Group AG te exploiteren. Deze naamsverandering is begin maart 2022 doorgevoerd.

Wat is de nieuwe strategie van KWC?

Het nieuwe KWC ligt op koers naar wereldwijde groei. Als bedrijf bieden we complete oplossingen voor de sector van Commercial Washrooms en willen we ook in de toekomst indruk maken op onze klanten.

Welke vaardigheden heeft het nieuwe KWC in huis?

Het "nieuwe" KWC combineert alle expertise van de afzonderlijke bedrijven op alle locaties. Het merk KWC staat voor gezondheidsbescherming, duurzaamheid, veiligheid en toewijding. KWC voorziet in alle behoeften van haar doelgroepen in de wereld van vandaag. Dit wordt mogelijk gemaakt door alle vaardigheden en expertise waarover KWC beschikt, of het nu gaat om de productie van roestvrij staal, elektronica, design, ontwikkeling of innovatie, op zes productielocaties in Unterkulm, Ludwigsfelde, Ras Al Khaimah, het Verenigd Koninkrijk, Finland en China.

Van praktische oplossingen tot strak design. CitroenAir adviseert, inspirereert en ondersteunt klanten bij oplossingen in sanitair.

Er is zoveel mogelijk met sanitair

Nieuws

Artikel

KWC F5-smart-urinal-sensor

Artikel

KWC FX-M modulaire wasplaats unit

Artikel

KWC haardrogers met ioneneffect

Artikel

KWC bijzondere opzetwastafels

Artikel

KWC. De nieuwe naam van Franke Water Systems