KWC haardrogers met ioneneffect

Merken 21 oktober 2022 CitroenAir NL

F5 haardroogkap

Gebruikers en exploitanten van openbare zwembaden kunnen zich verheugen op een krachtige finale met de nieuwe F5 haardroger van KWC Professional. De eerste haardroogkap voor deze toepassing met ionentechnologie voor een optimaal droogresultaat in recordtijd.

Glanzend, glad haar dat niet statisch is, en dat in een indrukwekkend korte tijd: de geïntegreerde ionentechnologie maakt het mogelijk. Voor het eerst wordt deze technologie toegepast in een haardroogkap voor openbare ruimtes. Een ander voordeel van de nieuwe droger is zijn geluidsarme, koolborstelloze en daarmee onderhoudsvrije EC-motor, die uiteraard spatwaterveilig is. Daarnaast is het mogelijk de parameters van het sensorsysteem in te stellen en de gebruiksstatistieken uit te lezen.

De vormelementen van onze klassieke haardroger PROGRESS zijn zorgvuldig en vakkundig omgezet in onze moderne KWC Professional vormtaal. De buitenste uitstroomopeningen aan de onderzijde van de F5 haardroger vallen in een schuine rand, die zorgt voor een fraai accent.

Bijpassende hoogteverstelling

Om het haar nog gemakkelijker te kunnen drogen, wordt de KWC F5 haardroger geleverd met bijpassende hoogteverstelling en afgeschermde kabelgeleiding. Zo kan iedereen de haardroger traploos over een lengte van in totaal 600 mm op de voor hem of haar juiste hoogte zetten dankzij een rolbandveer. Het prachtige droogresultaat is meteen te bewonderen is het spiegelgedeelte. Bijpassend bij de kleurvarianten van de droger kunnen de eindkappen van de hoogteverstelling in dezelfde kleur worden besteld.

 

Kleurrijke accenten!

Met in totaal vijf kleurvarianten past de nieuwe F5 haardroger in vrijwel elke inrichting.

KWC PROFESSIONAL F5 Haardroger met Ioneneffect
Merk informatie

Over KWC

KWC is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn Zwitserse excellentie in waterbeleving. Met meer dan 140 jaar ervaring... Meer lezen »