MerkenKWC

KWC PROFESSIONAL F7

Perfecte intelligentie voor openbare sanitaire ruimtes

De F7-lijn van elektronische staande kranen vult het productassortiment aan voor openbare en commerciële sanitaire ruimtes. In combinatie met de nieuwe C-module en de bijbehorende KWC Smart Connect-app kunnen de nieuwe elektronische kranen eenvoudig geparametreerd worden.

Elektronische kranen, optioneel met C-module

Het slanke F7 kraanmodel van hoogwaardig roestvrij staal met naadloze behuizing met geborsteld oppervlak is bijzonder hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de twee maten kunnen F7-kranen zowel op conventionele wastafels met een kraangat als in combinatie met opzetwastafels worden geïnstalleerd. Beide maatvarianten zijn verkrijgbaar als kraan met handige mengfunctie en als tapkraan zonder mengfunctie. De mengkranen hebben een instelbare en niet-roterende temperatuurstop. Alle kraanversies zijn geschikt voor externe batterij- en netvoeding en kunnen worden geïntegreerd in het AQUA 3000 open water managementsysteem met behulp van optionele elektronische modules.

C-module

Modulair systeem
Met de zogenaamde connectiviteitsmodule (C-module) kan het ventiel onafhankelijk van de voeding via batterij of netadapter worden aangestuurd en geparametreerd.

Directe verbinding tussen de kraan en de app
De C-module zorgt voor de directe verbinding tussen de kraan en de app. De module kan rechtstreeks op de kraankabel onder de wastafel worden aangesloten met behulp van een clip die in de modulebehuizing is geïntegreerd.

KWC Smart Connect App
De nieuwe KWC Smart Connect App kan worden gebruiktom tot 100 kranen veilig te beheren, aangezien het  beveiligd is met een wachtwoord. Dit betekent dat gegroepeerde kraanfuncties ook mogelijk zijn per sanitair  ruimteniveau zonder extra investeringen in besturingshardware op een hoger niveau. Individuele instellingen zoals stromingstijd of sensorbereik kunnen worden geparametreerd. Algemene informatie, bijvoorbeeld over de  batterijstatus, wordt weergegeven.

Materiaal
RVS
Afwerking
Geborsteld

Video's bij deze collectie

KWC PROFESSIONAL C-Module - Slim waterbeheersysteem

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Merk informatie

Over KWC

KWC is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn Zwitserse excellentie in waterbeleving. Met meer dan 140 jaar ervaring... Meer lezen »