MerkenKWC

KWC PROFESSIONAL MEDCARE

KWC MEDCARE Barrièrevrij wastafelcomfort

Naadloze en gebruiksvriendelijke vorm

KWC MEDCARE ruimte foto

Uitgebreide wastafelassortiment

Veel patiënten in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen willen zich graag zo veel mogelijk zelfstandig wassen zonder afhankelijk te zijn van verzorgingspersoneel. De speciaal voor barrièrevrije badkamers ontworpen MEDCARE wastafels houden rekening met de wensen en eisen van mensen met lichamelijke en visuele beperkingen. De zacht vloeiende, slanke vormgeving van de nieuwe, rolstoeltoegankelijke MEDCARE wastafels zorgt voor luchtigheid in de badkamer.

Geïntegreerde handgrepen

De aangenaam warme haptiek van het materiaal komt bij de aan de zij- of voorkant geïntegreerde handgrepen tot zijn recht. Deze bieden de gebruiker optimale houvast en ondersteuning.

Twee-zintuigen-principe

Als hulp bij de visuele oriëntatie van de gebruiker zijn er uitvoeringen met gekleurde strepen verkrijgbaar. De naadloos rond de contouren van de grepen aangebrachte gekleurde strepen in basaltgrijs ondersteunen de herkenning van de wastafel.

 

Naadloze en gebruiksvriendelijke vorm

De naadloos gevormde wastafels zijn gemaakt van hoogwaardig mineraal kunstharsgebonden materiaal (MIRANIT) met een glad, poriënvrij oppervlak dat gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren is.

MIRANIT Stabiel en elegant materiaal

De eendelig en naadloos gegoten MIRANIT-objecten overtuigen door hun hoge stabiliteit, elegantie en optimale weerstand dankzij de gladde, poriënvrije, hygiënische en onderhoudsarme gelcoatoppervlakken.

MIRANIT staat voor de stabiele verbinding van ca. 80 %natuurlijke mineralen zoals marmergruis, zandsteen en kwartszand en ca. 20 % hoogwaardige en onverzadigde polyesterhars. Vanwege zijn uitstekende vloeivermogen kan het kunstharsgebonden mineraal ook in geringe materiaaldikte in bijna elke vorm worden gebracht. Behalve de kleur alpinewit zijn andere kleuren op aanvraag mogelijk. Het uitgebreide aanbod van MIRANIT producten omvat standaard- of op maat gemaakte oplossingen voor een optimaal gebruik van de sanitaire ruimtes van openbare of semi-openbare faciliteiten, zoals sporthallen, hotels, horecagelegenheden, scholen en peuterzalen, en zelfs ziekenhuizen, verpleeginrichtingen en bedrijven.

Reiniging en onderhoud

Het gelcoatoppervlak stoot vuil af en is heel eenvoudig te onderhouden. In de meeste gevallen kunnen de wastafels, de seriewastafels en de reinigingsbakken met een vochtige doek worden gereinigd. Sterkere vervuilingen kunnen met zachte, niet-schurende reinigingsmiddelen worden verwijderd. Dit geldt ook voor stift, schoensmeer, inkt, jodium en lippenstift. Vlekken die bijvoorbeeld door gloeiende sigaretten worden veroorzaakt, kunnen met een polijstpasta worden verwijderd. Voor een langdurige glans wordt aangeraden de MIRANIT-producten af en toe met een polijstmiddel uit het accessoire-assortiment van KWC Professional of met een autopolijstmiddel in te wrijven
en onmiddellijk daarna op te wrijven.

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

KWC MEDCARE wastafel barrièrevrij

Brochure

KWC PROFESSIONAL Elegante oplossingen van mineraal graniet NL

Brochure

KWC Professional Catalogus 2023 NL

Brochure

KWC FX-M wasplaats unit NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL Absolute perfectie in elke situatie NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL Comfort en hygiëne in een stedelijke leefomgeving NL

Brochure

KWC Sanitary facilities for the healthcare sector EN

Productinformatie

KWC MEDCARE enkele wastafel ANMW0046

KWC MEDCARE enkele wastafel van MIRANIT harsgebonden mineraal materiaal met poriënvrij glad oppervlak (temperatuurbestendig tot 80 °C), kleur alpine wit. Roll-under, met geïntegreerde handgrepen, omrand met een kleurstrip in basaltgrijs.   Met opbergruimtes, naadloos voorgevormde waskom, overloop en kraangat 35 mm (D). Montage op wastafel achterwand. Opstaande rand aan de achterzijde, inclusief bevestigingsmateriaal.

  • Afmetingen 850 x 150 x 550 mm (B x H x D)
  • Afmetingen waskom 500 x 117 x 415 mm (B x H x D)
U vindt meer MEDCARE wastafels op onze website.

Meer informatie

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over KWC

KWC is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn Zwitserse excellentie in waterbeleving. Met meer dan 140 jaar ervaring... Meer lezen »

Bekijk meer inspirerende collecties