MerkenKWC

KWC PROFESIONAL EXOS

KWC PROFESIONAL EXOS Een nieuwe kijk op sanitair

Met de systeemlijn EXOS plaatst KWC nieuwe accenten in de sanitaire ruimte: een duidelijke vormentaal, modulaire producten en de combinatie van hoogwaardige materialen zoals glas en roestvrij staal in op- en inbouwoplossingen die zich perfect aan iedere architectuurstijl aanpassen. De systeemlijn EXOS. wordt aangevuld met bijpassende wastafels en kranen voor wassen en spoelen.

Met EXOS brengt KWC nieuwe accenten aan in de toiletruimte

Geheel op elkaar afgestemde wastafels en accessoires zijn kenmerkend voor de nieuwe systeemlijn EXOS. van KWC. Afhankelijk van de ruimte die ter beschikking staat en het kleurconcept kunt u een keuze maken uit verschillende fronten voor zeepdispensers, handdoekautomaten en afvalemmers. Ook het aanbod aan wastafels is zeer divers. Toiletruimten in semi-openbare en openbare toepassingsgebieden, zoals hotels, restaurants, kantoren of recepties, worden vaak uitgerust met een groot aantal onderdelen van verschillende herkomst. Met EXOS. lanceert KWC een productlijn met volledig op elkaar afgestemde wastafels en accessoires. De lijn onderscheidt zich door zijn heldere vormen, het uniforme design en een klassiek en tijdloos elegant uiterlijk. De lijn is modulair ontworpen en kan worden uitgebreid. De hoogwaardige componenten zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. Het EXOS.-programma heeft veel varianten, zowel voor nieuwe constructies als voor moderniseringsprojecten. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het kleurconcept maken de systeemcomponenten in de productlijn veel individuele oplossingen mogelijk.

Materiaal
RVS
Veiligheidsglas
Kleuren
Wit
Zwart
Afwerking
Inox Plus

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

KWC PROFESSIONAL EXOS. accessoires en wastafels NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL nieuws 2022 NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL Comfort en hygiëne in een stedelijke leefomgeving

Brochure

KWC PROFESSIONAL Accessoires voor hotels en woonhuizen NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL FX-M wasplaats unit "clean & towel" NL

Brochure

KWC PROFESSIONAL VARIUScare losse wastafels NL

Video's bij deze collectie

KWC EXOS Water Systemen

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over KWC

KWC en Franke Water Systems worden één: KWC. Samen bieden we niet alleen oplossingen voor privéruimtes, zoals keukens en badkamers, maar ook voor openbare ruimtes. Ook in deze sector nemen de eisen voortdurend toe, maar wij hebben de antwoorden. Lees meer over het nieuwe KWC

Bekijk meer inspirerende collecties