MerkenProox

PROOX ONE

PROOX ONE

CitroenAir kan de producten nu ook leveren in de verschillende kleuren: Messing, Brons, Koper en Charcoal d.m.v. een PVD coating. Deze PVD is een milieu vriendelijke oppervakte structuur bewerking die een 10 x hogere micro hardheid heeft in vergelijk met RVS. Daarnaast heeft het optisch een kwalatief hoogwaardige uistraling. De PROOX producten zijn duurzaam en circulair.

Ontwerp sanitaire ruimtes op het hoogste niveau

Ontwerpconcepten vragen om consistentie. In aanvulling op onze eerdere lijnen in roestvrij staal, zwart en wit, hebben wij voor architecten de mogelijkheid gecreëerd om onze dispensersystemen in brons, koper, messing en houtskool te installeren om ze consequent af te stemmen op oplossingen die in dezelfde kleuren op de markt zijn voor kranen en deurbeslag.

PROOX kleuren voldoen aan de huidige eisen van een verfijnde en veeleisende sanitaire ruimtes

PROOX ONE pure

Terugbrengen tot het wezenlijke: het ontwerp volgt een duidelijke lijn. Geperforeerde vulstandaanwijzers als puur designelement completeren de zelfverzekerde verklaring van de totale productlijn.

PROOX ONE dark passion

Tijdloos zwart “ONE dark passion” staat in gelijke mate voor elegantie en purisme en creëert een sfeer die waarde hecht aan het uitzonderlijke. Puristisch en aantrekkelijk.

PROOX ONE snowfall

De consequente voortzetting van onze productstrategie gericht op de wereld van de architectuur. Perfecte harmonisatie met Corian® RAL 9016. Perfectie in integratie.

PROOX ONE brons

De uitdrukking van verfijnde architectuur. PVD-proces (physical vapour deposition) geborsteld mat brons creëert een exclusief, premium oppervlak.

PROOX ONE messing

Individualiteit als stijlkenmerk. Geborsteld messing wordt vervaardigd volgens het PVD-procédé (Physical Vapour Deposition) en heeft een aanzienlijk hogere oppervlaktehardheid dan roestvrij staal.

PROOX ONE koper

Exclusieve sfeer met geborsteld mat koper. Vervaardigd met behulp van het PVD-proces (physical vapour deposition). Een krachtig designstatement.

PROOX ONE charcoal

Herontdek de originaliteit. Geslepen roestvrij staal verfijnd in het PVD proces in de kleur Charcoal. In perfecte harmonie met verkoold Yakisugi hout.

Productinformatie

PROOX ONE Handdoekdispenser

Papieren handdoekdispenser van roestvrij staal. Deksel 1,5 mm dik. Geperforeerde vulstandindicator met 4 mm boringen. Slot niet zichtbaar. Geïntegreerde soft-slide box met tefloncoating voor eenvoudige papierafgifte. Geschikt voor ca. 550 ZZ gevouwen papieren handdoeken. Geschikt voor papieren handdoeken met een lengte van ca. 220-250 mm en een gevouwen breedte van ca. 95-120 mm. Inclusief roestvrijstalen schroeven en pluggen.

Meer informatie
Materiaal
RVS
Kleuren
Brons
Koper
Messing
Wit
Zwart
Charcoal
Afwerking
Geborsteld PVD-coating

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Hoe vraag ik een offerte aan?

Per telefoon

Een telefoontje naar een van onze verkoopmedewerkers is de eenvoudigste stap om uw offerte aan te vragen. Via het centrale telefoonnummer 0318- 59 29 30 staat ons verkoopteam tot uw beschikking. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die graag met u meedenkt en garant staat voor de nodige technische ondersteuning.

Per e-mail

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar quotes@citroenair.eu

Offerte aanvragen per -email

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

PROOX Charcoal EN

Brochure

PROOX Catalogue EN DE

Video's bij deze collectie

PROOX Image Video

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over Proox

PROOX volgt niet de ideeën van anderen. Ze zetten nieuwe maatstaven. Om een leidende rol te spelen in het premiumsegment, moet je compromisloze doelstellingen stellen. PROOX wil het favoriete merk van de architect zijn en is vasthoudend in het nastreven van de eisen van een verfijnde sanitaire cultuur. Bij PROOX ligt de focus op design.

Bekijk meer inspirerende collecties