MerkenProox

PROOX ZERO achter de spiegel

De Serie ZERO is de wereldwijd eerste lijn sanitair dispensers die in een droogbouw voorwand constructie ingebouwd kunnen worden. Deze nieuwe lijn ZERO omvat inbouw mogelijkheden en ‘Achter de Spiegel’ oplossingen. Voor opklabare spiegels en ook liftmodules

Tidy en ergonomisch papieren handdoek en zeep dispensers gemonteerd achter een spiegel en er bieden hun functie, het creëren van een nette wasruimte en een optimale ergonomie. De buitenspiegelelementen – met zeepdispensers en papieren handdoekdispensers uit de ZERO-lijn zijn precies wat u nodig hebt.

Materiaal
RVS
Afwerking
Teflon-coating

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over Proox

PROOX volgt niet de ideeën van anderen. Ze zetten nieuwe maatstaven. Om een leidende rol te spelen in het premiumsegment, moet je compromisloze doelstellingen stellen. PROOX wil het favoriete merk van de architect zijn en is vasthoudend in het nastreven van de eisen van een verfijnde sanitaire cultuur. Bij PROOX ligt de focus op design.