Slimme urinoirspoeling met innovatieve ruimtesensor (KWC Professional)

Merken 3 november 2022 CitroenAir NL

Slimme urinoirspoeling met innovatieve ruimtesensor

Openbare toiletvoorzieningen zijn meestal geen concert van je favoriete band: Het ideale trio voor urinoirsystemen rockt met optimale zuiverheid, hygiëne en zonder onaangename geurtjes. Maar vaak is hier niet eens een goede solo te vinden. Voor dit zeer frequent gebruikte toepassingsgebied mogen alleen absoluut betrouwbare functionele componenten worden gebruikt.

De nieuwe F5 Smart Urinal Sensor is hiervoor bij uitstek geschikt en zorgt voor de individuele spoeling van meerdere urinoirs met behulp van centrale ruimtebewaking. De sensor wordt aan het plafond gemonteerd en registreert de aanwezigheid van de gebruiker in de ruimte uitsluitend op basis van fysieke parameters, d.w.z. zonder camerafunctie.

Zonder van buitenaf zichtbare inbouwdelen biedt de Smart Urinal Sensor absolute architectonische vrijheid bij de vormgeving van de ruimte en optimale beveiliging tegen beschadiging of manipulatie. Bovendien vermindert het spoelsysteem de installatietijd en de aankoopkosten, aangezien slechts één sensor nodig is voor maximaal 20 urinoirs.

De discrete kunststof behuizing, die verkrijgbaar is in wit of zwart, bevat een bedieningsmodule die ook meerdere gebruikers in de ruimte tegelijk kan detecteren. De sensor communiceert draadloos met de Smart Urinal Unit die achter het urinoir is geïntegreerd en activeert op die manier de spoeling. Deze unit bestaat uit de watergeleider incl. afsluiter en magneetventiel in combinatie met een besturingseenheid voor draadloze communicatie, naar keuze met voedingseenheid of batterijen.

Voor de inbedrijfstelling en aansturing van de Smart Urinal Sensor is een app beschikbaar, waarmee ook verdere functies kunnen worden geprogrammeerd, zoals kalendergebaseerde spoeltijden of de registratie van statistische gegevens. Bovendien kunnen ook systeemfuncties zoals de zogenaamde “gelijktijdigheidonderdrukking” van de spoelactiveringen worden gerealiseerd. Dit betekent dat wanneer meerdere urinoirs tegelijk worden gebruikt, de afzonderlijke spoelprocessen na elkaar worden gestart om telkens een schoon spoelresultaat te bereiken. Bovendien draagt het lagere watervolume in het leidingsysteem dat nodig is voor de seriespoeling bij tot een optimale drinkwaterhygiëne en tot kostenbesparingen bij het ontwerp van de leidingdimensionering.

 

  • Sensor registratie o.b.v. fysieke parameters, geen camerafunctie;
  • Kunststof behuizing in wit of zwart;
  • Draadloze communicatie met de Smart Urinal Unit voor de spoeling;
  • Geen zichtbare inbouwdelen waardoor de ruimte optimaal kan worden vormgegeven;
  • Minder installatietijd en kosten omdat slechts één sensor nodig is voor 20 urinoirs.

Op dit moment verkrijgbaar voor de meest gangbare keramische urinoirs!

KWC F5 Smart Urinal Sensor - Systeemoverzicht
KWC Innovatief urinoirspoelsysteem: KWC F5 Smart Urinal Sensor

Bekijk de brochure

Meer informatie over het complete KWC PROFESSIONAL assortiment vindt u in deze brochure.

Brochure

KWC Professional Magazine 2024

KWC overzicht van keramische urinoirs voor F5 Smart Urinoirs

Brochure

KWC overzicht van keramische urinoirs voor F5 Smart Urinoirs

Veelgestelde vragen

Wat betekent KWC, de nieuwe naam voor Franke Water Systems?

KWC is, na Franke, de bekendste merknaam binnen de divisie Franke Water Systems. Daarom hebben we besloten deze merknaam onder de aandacht te brengen en de hele divisie onder de naam KWC Group AG te exploiteren. Deze naamsverandering is begin maart 2022 doorgevoerd.

Wat is de nieuwe strategie van KWC?

Het nieuwe KWC ligt op koers naar wereldwijde groei. Als bedrijf bieden we complete oplossingen voor de sector van Commercial Washrooms en willen we ook in de toekomst indruk maken op onze klanten.

Welke vaardigheden heeft het nieuwe KWC in huis?

Het "nieuwe" KWC combineert alle expertise van de afzonderlijke bedrijven op alle locaties. Het merk KWC staat voor gezondheidsbescherming, duurzaamheid, veiligheid en toewijding. KWC voorziet in alle behoeften van haar doelgroepen in de wereld van vandaag. Dit wordt mogelijk gemaakt door alle vaardigheden en expertise waarover KWC beschikt, of het nu gaat om de productie van roestvrij staal, elektronica, design, ontwikkeling of innovatie, op zes productielocaties in Unterkulm, Ludwigsfelde, Ras Al Khaimah, het Verenigd Koninkrijk, Finland en China.

Collecties

Merk informatie

Over KWC

KWC is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn Zwitserse excellentie in waterbeleving. Met meer dan 140 jaar ervaring... Meer lezen »