De toekomst van sanitair: F7 elektronische kranen van KWC

Design 12 maart 2024 CitroenAir NL

In 2024 introduceert KWC Professional de F7 lijn, een geavanceerde toevoeging aan het assortiment elektronische kranen, ontworpen voor openbare en commerciële wasruimtes. Deze zuilkranen, gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, springen in het oog door hun slanke ontwerp dat niet alleen architecturale prestige uitstraalt maar ook uitblinkt in gebruiksgemak en hygiëne. De touch-free bediening, mogelijk gemaakt door een geïntegreerde optische sensor, en de automatische hygiënespoeling na 24 uur benadrukken de toewijding aan hygiënische oplossingen. Met varianten in twee maten biedt de F7 lijn een flexibele installatieoptie voor verschillende wastafelconfiguraties, allemaal met het gemak van een instelbare en draaivaste temperatuurstop.

Technologie en design in harmonie

KWC Group’s innovatie strekt zich verder uit tot de integratie van de F7 kranen met de nieuwe C module en KWC Smart Connect app, waardoor gebruikers eenvoudig de kranen kunnen parameteriseren en beheren. Dit systeem maakt niet alleen individuele aanpassingen mogelijk, zoals de waterstroomtijd of het bereik van de sensor, maar biedt ook waardevolle inzichten via statistische gegevens en batterijstatus, allemaal toegankelijk via een smartphone. Dit onderstreept een belangrijk aspect van modern sanitair ontwerp: het naadloos samengaan van esthetische aantrekkingskracht met functionele en technologische vooruitgang.

Een toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid

Achter de F7 lijn staat KWC Group Ltd., een naam die meer dan 150 jaar innovatie, technologische expertise, en design excellence belichaamt. Als een toonaangevende fabrikant in de sanitair industrie, blijft KWC zich inzetten voor het produceren van oplossingen die niet alleen voldoen aan de esthetische en functionele behoeften van de moderne consument, maar ook duurzaamheid en hygiëne vooropstellen. De lancering van de F7 elektronische kranen is een getuigenis van deze toewijding, belichaamd in elke naadloze lijn en innovatieve functie, en markeert een nieuw tijdperk in de evolutie van sanitair design.

Klik op deze link om de KWC brochures te bekijken

 

Collecties

Merk informatie

Over KWC

KWC is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn Zwitserse excellentie in waterbeleving. Met meer dan 140 jaar ervaring... Meer lezen »