KWC FX-M modulaire wasplaats unit

Merken 27 oktober 2022 CitroenAir NL

FX-Modular “Clean & Dry / Clean & Towel”

FX-M is een compacte en modulair ontworpen wasplaats unit voor de (semi-)openbare sanitaire ruimte van de toekomst.

De slimme en verlichte bediening van deze wasplaats unit werkt volkomen intuïtief en contactloos voor de gebruiker. De contactloze activatie van water, zeep en warme lucht dragen bij aan een hygiënische werking.

Een balkje licht op zodra de sensor een naderende gebruiker opmerkt. Automatisch verlichte symbolen begeleiden de gebruiker langs verschillende functies. Bovendien schijnt er een spotlight op je handen die van het handen wassen een heuse beleving maakt.

Passend bij het modulaire karakter van het concept is de module ook leverbaar in een uitvoering met een grote papierdispenser achter de spiegel.

De naadloze en gereduceerde behuizingsvorm, waarin alle functionele componenten zijn geïntegreerd, verbeteren reiniging en hygiëne.

FX Modular is ideaal om te combineren met de QUADRO-FX wastafel uit het KWC Professional assortiment. Als maatwerkoplossing voor de installatie van seriewastafels is de ETON wasbak uit ons VARIUS-assortiment erg geschikt.

Snel, eenvoudig, mooi

Met de volledig geprefabriceerde FX-M wasplaats unit kun je direct na levering op de bouwplaats of in het gebouw aan de slag met de eenvoudige installatie. Gewoon uitpakken, monteren, aansluiten en meteen gebruiken.

Creëer eenvoudig een prachtige sanitaire ruimte – Bekijk het hier.

KWC PROFESSIONAL FX-M Modular wash place unit for the future
Merk informatie

Over KWC

KWC is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn Zwitserse excellentie in waterbeleving. Met meer dan 140 jaar ervaring... Meer lezen »