KWC MIRANIT: Stabiel en toch flexibel

Design 10 juli 2023 CitroenAir NL

MIRANIT maakt de uitrusting van uw sanitair tijdloos elegant en duurzaam. Het minerale materiaal staat voor de robuuste combinatie van ongeveer 80% natuurlijke mineralen, zoals marmerpoeder, zandsteen en kwartszand en ongeveer 20% hoogwaardige hoogwaardige onverzadigde polyesterhars. Dankzij de uitstekende vloeibaarheid kan MIRANIT ook worden gebruikt om producten van bijna elke vorm te maken met een minimale materiaaldikte. Hoogwaardige materialen gegoten uit één spuitgietproces wat resulteert in een naadloze elegantie. Het gladde, niet-poreus, hygiënisch gecoat-oppervlak stoot vuil af, wordt standaard geleverd in de kleur alpine wit en is temperatuurbestendig tot 80 °C. Het materiaal is tevens bestand tegen chemische en fysieke belastingen waardoor sommige van onze productlijnen ook in de medische wereld terecht komen.

Ergonomisch geoptimaliseerd

Er is bijna geen andere plek waar hygiëne en veiligheid zo belangrijk zijn als in ziekenhuizen en zorginstellingen. Ter bescherming van ouderen en zieken, maar ook van het medisch en verplegend personeel.

Wasplaatsen voor operatiekamers en multifuntionele wastroggen van het composietmateriaal Miranit zijn dankzij hun poriënvrije en makkelijk te reinigen gecoat-oppervlak ideaal voor gebruik in de medische sector. Ze kunnen op maat gemaakt worden en bieden maximale variabiliteit in het aantal bakken en afdruipvlakken.

Van de patiëntenkamer tot het operatiekwartier, de schoonmaakruimtes en bezoekerstoiletten, hygiëne redt levens.

Barrièrevrij wascomfort

Onze Miranit produkten zijn multi inzetbaar. Gaande van inrichting van indrukwekkende sanitaire openbare ruimtes tot inrichting van particuliere badkamers. Een duidelijke designtaal en hoogwaardige materialen bepalen het design van wastafels, kranen en accessoires die gebruikt worden in een professionele omgeving. Tegelijkertijd zijn er patiënten in ziekenhuizen en zorginstellingen die onafhankelijk willen blijven en niet afhankelijk zijn van verplegend personeel tijdens het wassen. Het sanitair moet aan deze verwachting kunnen voldoen.

De MEDCARE wastafels die speciaal ontworpen zijn voor barrièrevrije badkamers houden rekening met de behoeften van mensen met fysieke en visuele beperkingen. De zacht vloeiende en slanke vorm van de nieuwe, roll-under MEDCARE wastafels maakt de badkamer gemakkelijk te gebruiken. Het uitgebreide assortiment MEDCARE wastafels omvat meer dan 20 verschillende uitvoeringen, ideaal voor gebruik met de F4LT-Med thermostatische ééngreepsmengkranen uit de KWC Professional serie.

Merk informatie

Over KWC

KWC is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn Zwitserse excellentie in waterbeleving. Met meer dan 140 jaar ervaring... Meer lezen »