Bijzondere opzetwastafels: RONDAtop en QUADROtop

CitroenAir — Nieuwe producten

RONDAtop opzetwastafel bekroond met German Design Award 2020!

De nieuwe RONDAtop opzetwastafels zijn bekroond met de German Design Award 2020. RONDAtop is door de Duitse Design Council gekozen in de categorie ‘Bath and Wellness’ – ‘Excellent Product De-sign’.

QUADROtop opzetwastafels

QUADROtop opzetwastafels

QUADROtop opzetwastafels

Naast de RONDAtop heeft Franke nog een nieuwe opzetwastafel van MIRANIT geïntroduceerd, namelijk de QUADROtop.

De QUADROtop wastafelvorm is een alternatief voor de cirkelvormige RONDAtop wastafel. Het heldere lijnenspel in combinatie met de zachte, vloeiende vormgeving geeft deze nieuwe rechthoekige opzetwastafel een elegante uitstraling.
Net als de RONDAtop is de QUADROtop opzetwastafel gemaakt van MIRANIT en voorzien van een innovatieve, onzichtbare afdichting onder de opzetrand. QUADROtop wastafels zijn verkrijgbaar met en zonder overloop. De combinatie met de verhoogde F5 kranen maakt de moderne wasplaats compleet.

Uniek dankzij de geïntegreerde afdichting

De nieuwe RONDAtop en QUADROtop opzetwastafels beschikken over een uniek kenmerk: de geïntegreerde afdichting.
Dit voorkomt dat water terechtkomt tussen de wastafelplaat en wastafel, en maakt snelle en schone montage van de wastafels mogelijk. Zo komt de elegante vorm het beste tot zijn recht.

MIRANIT – een bijzonder materiaal

Uitgevoerd als RONDAtop en QUADROtop wastafel presenteert MIRANIT (mineraalgraniet) zich in zijn mooiste vorm. Dankzij dit mengsel van 80% natuurlijke mineralen en 20% polyesterhars voelen de hoogglanzende opzetwastafels prettig aan en zijn ze bestand tegen intensief gebruik in (semi-)publieke was-ruimtes. Door de extra gelcoat is het gladde en poriënvrije oppervlak hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

 

QUADROtop opzetwastafels

QUADROtop opzetwastafels

Bijpassende F5 en F3 kranen

F5 wandkraan met behuizingssokkel

F5 armaturen

F5 armaturen

Met een passende behuizingssokkel kunnen alle F5 staande kranen (F5S, F5E en F5L) 140 mm worden verhoogd.

F3 elektronische wandkraan

F3 elektronische wandkraan

F3 elektronische wandkraan

Uit de F3 serie is de heldere basisbehuizing van de F3E wandkraan bijzonder geschikt voor moderne opzetwastafels.

Wilt u graag meer informatie of passend advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0318-592930, u kunt ook een appje sturen naar dit nummer. Ook zijn wij te bereiken via de chatfunctie op onze website of via e-mail.

CitroenAir voor totaaloplossingen in hygiëne

Als projectinrichter stellen we in overleg met u en/of uw installateur en architect een compleet plan op. Daarbij vormen uw wensen ten aanzien van functionaliteit en design het uitgangspunt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, kunnen we altijd eenheid in uitstraling realiseren. Ervaren monteurs dragen zorg voor de vakkundige montage. Wilt u gebruik maken van de expertise van een van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefonisch te bereiken via +31 (0)318 59 29 30 (alle werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

Wij gaan graag met u in overleg en pakken het project volledig voor u op, van concept tot realisatie. We doen dit uiteraard in heel Nederland, maar ook in België en (in overleg) Duitsland.

Betalen op factuur