KWC opzetwastafels met geïntegreerde afdichting

Merken 13 oktober 2022 CitroenAir NL

QUADROtop

De nieuwe QUADROtop opzetwastafels passen in combinatie met de verhoogde F5 waskranen harmonieus in elke ruimte.

RONDAtop

Ronduit prachtig: de nieuwe RONDAtop opzetwastafels komen ook goed voor de dag in combinatie met de F3E wandventielen.

 

 

Dankzij individuele wasplaatsconcepten is het mogelijk sanitaire ruimtes een onvergetelijke uitstraling te geven. Helderheid, elegantie en harmonie in vorm en materiaal bepalen het eigentijdse design. De nieuwe opzetwastafels RONDAtop en QUADROtop van mineraalgraniet verlenen wasruimtes een exclusieve uitstraling.

Daarnaast bieden de nieuwe opzetwastafels van KWC Professional een unieke bijzonderheid die van buitenaf niet zichtbaar is. Een onder de opzetrand geïntegreerde afdichting zorgt voor snelle en schone montage van de wastafel op de wastafelplaat. Extra afdichting met silicone is daardoor niet meer nodig.

Vloeiende precisie

Heldere lijnen in harmonie met zacht vloeiend design kenmerkt de QUADROtop wastafels met en zonder overloop.

Esthetische geometrie

De RONDAtop wastafels met elegante cirkelvorm zijn met of zonder kraanvlak verkrijgbaar en zijn prachtig te combineren met kranen uit de F5-lijn.

Het wastafelmateriaal MIRANIT staat voor een stabiele verbinding van ca. 80 % natuurlijke mineralen, zoals marmermeel, zandsteen en kwartszand, en ca. 20 % hoogwaardige, onverzadigde polyesterhars. Ondanks de minimale dikte van het materiaal en de elegant vloeiende lijn van de kommen zijn producten van het composiet mineraalgraniet uiterst sterk en breukbestendig. Hun glanzende afwerking danken de gegoten wastafels aan de gladde, poriënvrije gelcoating. Dit gekleurde, eenvoudig te reinigen oppervlak is uiterst slijtvast. Ook watertemperaturen tot 80 °C hebben geen invloed op deze gelcoating in de standaardkleur Alpinewit.

Voor een uniforme uitstraling van de kom zijn optioneel ook witte afvoerventielen leverbaar.

KWC PROFESSIONAL wastafels met geïntegreerde afdichting
Merk informatie

Over KWC

KWC is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn Zwitserse excellentie in waterbeleving. Met meer dan 140 jaar ervaring... Meer lezen »