MerkenWagner Ewar

Wagner-Ewar The safe grip

Het complete Wagner-Ewar gamma is gefabriceerd uit 32 mm rvs-stalen buizen, kwaliteit 1.4301, mat geslepen of voorzien van ‘anti-slip’-afwerking. Alle grepen zijn TÜV-gecertificeerd conform DIN EN 12182, CE-kenmerk conform 93/42 EWG en belastbaar tot 125 kg, wandafstand 106 mm, wandafdekrosetten met een diameter van 75 mm, antidiefstal en met siliconenafdichtring naar de afvoer. Vrijwel iedere tussenmaat is op aanvraag verkrijgbaar. Aanvullend is een omvangrijk pakket aan accessoires beschikbaar.

Wagner Ewar

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Wagner Ewar
Merk informatie

Over Wagner Ewar

Strakke lijnen, subtiele designs, functionaliteit die verborgen gaat achter tastbare schoonheid. Hoe mooi kan een gebruiksvriendelijke en hygiënische lijn sanitaire accessoires zijn? CitroenAir laat het u graag zien met de nieuwe lijn sanitaire accessoires van Wagner Ewar. Een compléte lijn, van zeep- en handdoekdispensers tot kranen, grepen en afvalbakken. Hoogwaardig en duurzaam, passend in het […]