MerkenWagner Ewar

Wagner-Ewar in RAL-kleuren

Wagner-Ewar in RAL-kleuren

Onze Wagner-Ewar producten zijn standaard voorzien van zogenoemde Duplo coating; ze zijn gesatineerd en bovendien geborsteld – het optimale proces voor een onderhoudsvrij, hygiënisch oppervlak. We kunnen bovendien ook veel producten leveren met een gepolijst (spiegelend) oppervlak, of voorzien van poedercoating in bijna iedere RAL-kleur (viercijferige codering). Alles wat u maar wilt om ervoor te zorgen dat uw interieurdesign aan uw wensen beantwoordt.

Poedercoatings in RAL 9010 zijn beschikbaar zonder een minimale bestelwaarde; vele andere RAL-kleuren vanaf een minimale bestelwaarde van € 1.000 bruto, of met een toeslag van € 100 bruto per kleur.

Verschillende ral kleuren

RAL-kleuren

Bij het aanbieden van poedercoaten wordt meestal uitgegaan van de classic RAL-kleuren. Dit omdat deze RAL-kleuren over het algemeen op voorraad staan bij de poederlakleverancier. Zeker bij de monokleuren die vaak worden geproduceerd en waarvan de kleurrecepten om die reden bekend zijn. De RAL-kleuren zijn in te delen in vier groepen: monokleuren (zonder metallic of parelmoer of ander effect), metallic kleuren, parelmoer kleuren en fluorescerende kleuren.

Glansgraden in poedercoating

  • Standaard = Glanzend 70% (glossy, gsg)
  • Mat 30% (matt, gm)
  • Extra mat 5% (stump matt, gtm) = op aanvraag
Materiaal
RVS
Kleuren
RAL naar keuze

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Wagner-Ewar Imagebook EN

Brochure

Wagner-Ewar Compleet assortiment 2022

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Wagner Ewar
Merk informatie

Over Wagner Ewar

Strakke lijnen, subtiele designs, functionaliteit die verborgen gaat achter tastbare schoonheid. Hoe mooi kan een gebruiksvriendelijke en hygiënische lijn sanitaire accessoires zijn? CitroenAir laat het u graag zien met de nieuwe lijn sanitaire accessoires van Wagner Ewar. Een compléte lijn, van zeep- en handdoekdispensers tot kranen, grepen en afvalbakken. Hoogwaardig en duurzaam, passend in het […]