MerkenBobrick

Bobrick zeepdispensers voor blad - wastafelmontage

Bobrick zeepdispensers

Bobrick sanitaire oplossingen

Op de wastafel gemonteerde zeepdispensers zijn een belangrijk onderdeel van een gemakkelijk te onderhouden, schone en esthetisch aantrekkelijke sanitaire ruimte. Dispensers op een  wastafels voorkomen dat er zeep en water op de wastafel druppelt doordat handen naar zeepdispensers aan de muur of op spiegels reiken. Zeepdispensers voor op de wastafels maken ook ruimte vrij op muren en spiegels en vestigen zo de aandacht op uw ontwerpintentie.

Handmatige bediening

Voordelen
 • Geen batterijen of stroombron nodig
 • Meer montageopties
Ideale toepassingen
 • Gebouwen met beperkt schoonmaakpersoneel of beperkte middelen
 • Faciliteiten met veel verkeer
 • Projecten met strikte kapitaalbudgetten

 

B-823 serie handmatige foamzeepdispensers en B-822 serie handmatige handzeepdispensers

 • De B-823 serie handbediende foamzeepdispensers voor op de wastafel is een van de nieuwste productlijnen van Bobrick. De B-823 gebruikt foamzeep – nog efficiënter dan vloeibare zeep.
  Bulkzeep (navulbaar) kan tot wel 80% kosten besparen in vergelijking met merkzeep (cartrige,flacon). De B-823 kan ook van bovenaf gevuld worden, wat een aanzienlijke besparing op onderhoudstijd oplevert, omdat de panelen onder de toonbank niet verwijderd hoeven te worden.
 • De B-822 serie van Bobrick is al jaren een industriestandaard. Deze vloeibare zeepdispensers voor op de wastafel zijn gebouwd om lang mee te gaan en een van de meest betrouwbare producten in
  de sanitaire ruimte te zijn.

De B-822 en B-823 hebben een chromen afwerking voor designintegratie met kraanwerk. Verkrijgbaar met een uitloop van 100 of 150 mm en een inhoud van 0,6 of 1,0 liter.

Automatische werking

In bepaalde gebouwtypes wensen klanten en huurders een meer “touchless” sanitaire ruimte met zoveel mogelijk automatische dispensers en armaturen in het ontwerp. Voor dit soort gebouwen heeft Bobrick oplossingen om te voldoen aan uw behoeften op het vlak van design en functionaliteit.

Voordelen

– Verbetert de hygiëne, vermindert kruisbesmetting
– Controleert het zeepgebruik met portiecontrole
– Creëert een naadloze, moderne ervaring

Ideale toepassingen

– Prestige- of topgebouwen
– Faciliteiten met weinig tot gemiddeld verkeer
– Sanitaire ruimtes met andere touchless accessoires, vooral kranen

B-824 SureFlo® dispenser voor vloeibare zeep en B-828 SureFlo® dispenser voor schuimzeep

Bespaar kosten door vloeibare zeep of schuimzeep in bulk te gebruiken. De dispensers worden van bovenaf gevuld, zodat ze niet onder de wastafelpanelen doorlopen. Met een draaiknop voor portie controle kan het zeepverbruik worden aangepast. Automatische spoelknop voor het onderhoud van de unit. Inclusief batterij, maar kan worden aangesloten met optionele AC-adapter. Een indicatielampje voor lege batterijen laat onderhoud van het gebouw weten wanneer het tijd is om de batterijen te vernieuwen. Glasvezelactivering zorgt voor nauwkeurige dosering en vermindert valse activering.

Designer series™ automatische zeepdispensers voor vloeibare (B-84x) en schuimzeep (B-85x)

De automatische zeep- of schuimdispensers uit de Designer-serie van Bobrick hebben een duurzame constructie en designafwerkingen. Alle voordelen van de SureFlo® dispensers, maar met de extra duurzaamheid van de gegoten zinken behuizing. Verkrijgbaar in vijf designafwerkingen:

 • Gepolijst chroom
 • Nikkel glans
 • Geborsteld Nikkel
 • Messing gepolijst
 • Matzwart

Gepolijst Chroom, Gepolijst Nikkel en Geborsteld Nikkel zijn verkrijgbaar op basis van standaardbestellingen. Voor gepolijst messing en mat zwart gelden minimale aantallen en langere levertijden.

Automatisch multi-feed zeepdoseersysteem

Het automatische Multi-Feed Soap Dispensing System van Bobrick is ontworpen voor drukbezochte faciliteiten en voedt maximaal zes automatische foam- of vloeibare handzeep dispensers. Het van bovenaf te vullen Multi-Feed Soap Reservoir heeft een tank van 6 liter, waardoor de dispensers niet meer vaak bijgevuld hoeven te worden, waardoor de onderhoudstijd en -kosten dalen; Gebruikt bulkzeep voor aanzienlijke kostenbesparingen van 80% of meer ten opzichte van eigen cartridges; Maakt onderhoud eenvoudig met LED-indicatoren op de vulpoort, zodat onderhoud weet wanneer onderhoud nodig is.

De touchfree sensor van de automatische zeepdispenser vermindert het risico op kruisbesmetting voor de klant en is beschikbaar voor schuim- of vloeibare handzeep; gepolijst chroom, 304 roestvrijstalen uitloop, weerspiegelt de designcontinuïteit met andere toiletaccessoires en sanitair.

Selecteer het reservoir en vervolgens schuimzeep of vloeibare handzeep.

B-820 Zeepautomaat met meerdere toevoersystemen en
B-820-248 dispenser voor schuimzeep of
B-820-258 dispenser voor vloeibare handzeep

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

Bobrick The New Push for Foam Soap B-823

Brochure

Bobrick Washroom Counter Solutions

Brochure

Automatic Multi-Feed Soap Dispensing System B-820

Brochure

Bobrick Sureflow Soap Dispensers

Video's bij deze collectie

Bobrick's B-828 SureFlo® Automatische Zeepdispenser
Bobrick B-823 Installatietips voor optimale prestaties

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

BOB Touchless Brochure-web
Merk informatie

Over Bobrick

Bobrick Washroom Equipment, Inc. is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van commerciële sanitairproducten, zoals zeepdispensers, handdrogers... Meer lezen »