MerkenCONTI+

CONTI+ CONSMART

Compacte oplossing, betrouwbare kwaliteit

CONSMART elektronische douchepanelen met compacte watertoevoer zijn een uiterst flexibele en indrukwekkende oplossing voor commercieel vastgoed. Ze bieden vele extra functies en een hoge mate van bedrijfszekerheid dankzij hun robuuste ontwerp en componenten, samen met een uitstekende efficiëntie en comfort.

Hygiënische materialen, veilige functies

Veel bedrijven bieden hun werknemers nu sport- en fitnessfaciliteiten in hun eigen kantoorgebouwen of bedrijfspanden. Naast moderne fitnessapparatuur is ook een moderne sanitaire ruimte van essentieel belang om de gebruikers een verkwikkende trainingservaring te garanderen. Vooral in de commerciële sector moeten de geïnstalleerde systemen voldoen aan zeer hoge eisen met betrekking tot duurzaamheid, functionaliteit en hygiëne. CONSMART douchepanelen zijn daarom ideaal voor een veilige, snelle sanering en ombouw van sanitaire ruimtes met de meest uiteenlopende eisen.

Materiaal
Composiet
RVS
Kleuren
Wit
Afwerking
Geborsteld

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

CONTI+ Doucheruimte oplossingen EN

Brochure

CONTI+ Portfolio Douche- & wasruimte EN

Brochure

CONTI+ Service App EN

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

Merk informatie

Over CONTI+

Aantrekkelijk design, functionele betrouwbaarheid en eenvoudige bediening en installatie zijn essentiële eisen. Het is dan ook geen wonder dat CONTI+ sanitaire oplossingen toonaangevend zijn in het segment van elektronische sanitaire armaturen en oplossingen.