MerkenCONTI+

CONTI+ CONSMART

foto CONSMART elektronische douchepanelen

Compacte oplossing, betrouwbare kwaliteit

CONSMART elektronische douchepanelen met compacte watertoevoer zijn een uiterst flexibele en indrukwekkende oplossing voor commercieel vastgoed. Ze bieden vele extra functies en een hoge mate van bedrijfszekerheid dankzij hun robuuste ontwerp en componenten, samen met een uitstekende efficiëntie en comfort.

foto CONSMART elektronische douchepanelen

Hygiënische materialen, veilige functies

Veel bedrijven bieden hun werknemers nu sport- en fitnessfaciliteiten in hun eigen kantoorgebouwen of bedrijfspanden. Naast moderne fitnessapparatuur is ook een moderne sanitaire ruimte van essentieel belang om de gebruikers een verkwikkende trainingservaring te garanderen. Vooral in de commerciële sector moeten de geïnstalleerde systemen voldoen aan zeer hoge eisen met betrekking tot duurzaamheid, functionaliteit en hygiëne. CONSMART douchepanelen zijn daarom ideaal voor een veilige, snelle sanering en ombouw van sanitaire ruimtes met de meest uiteenlopende eisen.

foto CONSMART elektronische douchepanelen
Materiaal
Composiet
RVS
Kleuren
Wit
Afwerking
Geborsteld

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

CONTI+ Doucheruimte oplossingen

Brochure

CONTI+ Portfolio Douche- & wasruimte

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Merk informatie

Over CONTI+

Conti+ is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten en systemen. Het bedrijf werd... Meer lezen »