MerkenCONTI+

CONTI+ lino

Foto van een Elektronisch gestuurde kraan

CONTI+ lino Betrouwbaar & Innovatief

CONTI+ lino is een complete kranenserie in een aantrekkelijk, uniform design met verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala van producten die oplossingsgerichte projecten mogelijk maken.

Elektronisch gestuurde kranen

Elektronische kranen bieden de best mogelijke gebruikerservaring met hoge veiligheids- en hygiënenormen. Touch-free bediening minimaliseert het risico van kiemoverdracht. Andere voordelen zijn veelzijdige programma's zoals de volautomatische, vraagafhankelijke sanitaire spoeling, met instelbare spoelduur en -interval. Elektronisch gestuurde kranen worden vooral gebruikt in drukbezochte sanitaire ruimtes, maar de producten worden ook gebruikt in voedselverwerkende bedrijven, waar ook speciale hygiëne-eisen gelden.

Badkamer

De CONTI+ lino Primus L40  wastafelkraan is uitgerust met een IR-sensor en de elektronische mengunit Thermostat-E, evenals een aparte koud waterspoeling, hygiënische spoeling en thermische desinfectie. Bediening via een service-app is ook mogelijk. Dankzij de proportionele kleptechnologie van de CONTI+ zet de CONTI+ lino PRIMUS een hygiënenorm, omdat microbiologische verontreiniging van het drinkwater vrijwel onmogelijk is.

Materiaal
Messing
RVS
Kleuren
Hoogglans chroom
Messing
Mat chroom
Nikkel
Afwerking
Geborsteld PVD-coating Gepolijst

Veelgestelde vragen

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

CONTI+ CNX Waterbeheersysteem

Brochure

CONTI+ lino product familie

Brochure

CONTI+ lino AS met antiscalding

Brochure

CONTI+ lino PRIMUS L40

Brochure

Conti+ Thermostaat-E Douche en wasruimte de volgende generatie

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.

Merk informatie

Over CONTI+

Conti+ is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten en systemen. Het bedrijf werd... Meer lezen »