MerkenCONTI+

CONTI+ lino

Betrouwbaar & Innovatief

CONTI+ lino is een complete kranenserie in een aantrekkelijk, uniform design met verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala van producten die oplossingsgerichte projecten mogelijk maken.

Elektronisch gestuurde kranen

Elektronische kranen bieden de best mogelijke gebruikerservaring met hoge veiligheids- en hygiënenormen. Touch-free bediening minimaliseert het risico van kiemoverdracht. Andere voordelen zijn veelzijdige programma's zoals de volautomatische, vraagafhankelijke sanitaire spoeling, met instelbare spoelduur en -interval. Elektronisch gestuurde kranen worden vooral gebruikt in drukbezochte sanitaire ruimtes, maar de producten worden ook gebruikt in voedselverwerkende bedrijven, waar ook speciale hygiëne-eisen gelden.

Materiaal
Messing
RVS
Kleuren
Hoogglans chroom
Messing
Mat chroom
Nikkel
Afwerking
Geborsteld PVD-coating Gepolijst
Merk informatie

Over CONTI+

Aantrekkelijk design, functionele betrouwbaarheid en eenvoudige bediening en installatie zijn essentiële eisen. Het is dan ook geen wonder dat CONTI+ sanitaire oplossingen toonaangevend zijn in het segment van elektronische sanitaire armaturen en oplossingen.

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

CONTI+ lino product familie

Brochure

CONTI+ lino AS met antiscalding

Brochure

CONTI+ lino PRIMUS L40

Brochure

CONTI+ Service App

Brochure

CONTI+ CNX Waterbeheersysteem

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden